Anahtar Kelimeler: Parti kongre yaptı

AK Parti kongre yaptı

AK Parti kongre yaptı

AK Parti kongre yaptı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 7’nci Olağan Kongresini Başpınar Kapalı spor salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

 

 

KONGRE YAPILDI

630 delegenin oy kullanacağı kongreye de, Mustafa Kaplan AK Parti Kırıkkale teşkilatının yeni başkanı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Video Konferans yolu ile bağlanarak, Kırıkkale'den mahalli idareler seçimlerinde olduğu gibi büyük bir başarı beklediğini ifade etti. AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan açılış konuşmasını yaptı VE “Bizler, sen ben ayrımcılığından sıyrılıp, hep birlikte biz olabilmek için, bu göreve talip olduk. İnanıyorum ki, sevgi dolu gönlümüzde, kardeşliğimizi tesis ettiğimiz Kırıkkale’mizde, hiçbir art niyetli güç bizi bölemeyecektir, yıkamayacaktır Bizim yolumuz, tevazuunun, birleştirmenin yoludur. Bizim yolumuz, Kırıkkale’mizin yoludur. Bizim yolumuz, Recep Tayip Erdoğan’ın yoludur” dedi.

 

DİVAN OLUŞTURULDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Sivil Toplum örgüt Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Kongre Divanın seçilmesi ile başladı. 27. Dönem İstanbul Milletvekili Av. Abdullah Güler, divan başkan yardımcıları ise İl Koordinatörü Mustafa Necati Işık, katip üyeler Nuh Dağdelen, Kadın Kolları İl Başkanı Nebahat Erkök, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özarslan oldu.

 

ERDOĞAN KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Video Konferans yolu ile canlı olarak kongreye bağlandı.  Erdoğan Kırıkkale'den mahalli idareler seçimleri gibi büyük başarı beklediklerini ifade etti. Erdoğan, "Sevgili Kırıkkaleli kardeşlerim, sizleri selamlıyorum. Kongrelerimize ara verdiğimiz yeniden başlıyoruz. AK Parti kendini yenileme kabiliyeti olan bir partidir. Yolumuza devam ediyoruz. Üye sayımızı 1 milyon artışmış olmamız milletimizin partimize sahip çıktığını göstergesidir. Kongrelerde görev alan teşkilatlarımıza en büyük isteğim her gün seçim varmış gibi çalışmak. Gücümüzü milletten alır yalnızca gücümüzü millet için yaparız. 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız. Cumhur İttifakı güçlenerek çıkacaktı. yarınlara yürüyecektir. Biz hep yüzü geleceğe dönük bir parti olduk. İl kongrelerimiz hayırlı olsun. Göreve gelecek arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kırıkkale'den  mahalli idareler seçimleri gibi büyük bir başarı bekliyorum” dedi.

 

SAYGILI KONUŞTU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Kongremizi düğün havasında geçirmesini sağlayan değerli dava arkadaşlarım değerli gönül dostlarım sizler bizleri hiç bir zaman yanlış bırakmadınız. Bu ekip bu teşkilat yüzünün akıyla çıktı. 2. defada bu teşkilatta öyle bir çalıştı ki Kırıkkale mahalli seçimlerdeki en büyük oy 2 seçimde de alındı.Cumhurbaşkanım ve Cumhur ittifakı sayısız fitne fesatla uğraşıyor. Bizim siyaset anlayışımızda millet var. Bizler seçilenler gece gündüz çalışarak sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz. Birliğimizi korumak zorundayız. Siyaset anlayışımız karşılık beklemeden yapabilmektir.Allah sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

RAMAZAN CAN KONUŞTU

Kırıkkale AK Parti Milletvekili Ramazan Can ise "İl Başkanımız Nuh Dağdelen ve ekibine teşekkür ediyorum. Ne diyor birileri seçim,  Cumhurbaşkanı yapmaz diyor. Darbe mi yapar? Sandık her şeydir. Herkes haddini bilecek. AK Parti salgınla mücadele ediyor. Allah'a hamdolsun olsun Türkiye pandemi sürecini çok iyi yönetti. Şehir hastanelerinin kıymetini gördük. Bu salgında ekonomimiz çok büyüdü. Akdeniz'de petrol arayamazsınız dediler arıyoruz. İhalarımız var sihalarımız var.Evlere şenlik bir muhalefetimiz var. Seçimlerde hatim indiriyordun ne oldu. Ayasofya'nın açılmasından rahatsız oldun. Mustafa Kaplan Kırıkkale'nin eşraflarından pırıl pırıl bir insan. Kırıkkale Belediye Başkanımız dürüst namuslu bir insan. Gece gündüz hiç durmadan çalışacağız. 180 tane köyünün sıkıntıları takip ediyoruz. Spor salonu yapılacak. İhalesi yapılacak. Kongre ve kültür merkezi Kırıkkale'mize hayırlı olsun.Ankara'daki jandarmanın eğitim ve lojistiği Kırıkkale'mize  hayırlı olsun” dedi.

 

AK PARTİ ADALET DAĞITIYOR

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ise şu ifadelere yer verdi. Kandemir, "Teşkilat bir süreklilik işi. Nuh bey daha önce il başkanları yapan il başkanları gibi büyük gayret gösterdi. Vazifeyi yeni bir arkadaşımıza devretti. Bizler Recep Tayyip Erdoğan'la siyaset yapmanın önemini çok iyi bilen insanlarız. Türkiye kendi yolu kendi çizen büyük batireler atlattı. Yeryüzünün dört bir tarafına AK Parti adalet Dağıtıyor. Koşmak koşturmak boynunuzun borcu. Üyelere çalışmalarında Kırıkkale büyük bir atak yaptı. Bizler Ak Parti olarak gönlümüzü herkese açıp herkesi davet edeceğiz. Bugün bu salondaki ortamı görünce yine çok memnun oldum” dedi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ise kürsüye son çıkan isim oldu. Yazıcı, Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. AK Parti çok büyük bir ailedir. Yoksulun mazlumun her zaman yanında olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yolundan gideceğiz''dedi.

 

AK PARTİ’NİN YENİ YÖNETİMİ

Melike Özbayramoğlu Narin, Sema Demir, Döne Altınok, Selam Varankaya, Züleyha Ok Davarcı, İrem Nur Özer, Özden Temoçin, Rabia Özaydın, Özlem Tekinışık Acar, Esra Cebeci, Hüseyin Günay, Haluk Ercan, İshak Gencer, Şeref Akbal, Bahadır Kılıç, Turan Duruyürek, Harun Oğuz, Engin Pehlivanlı, Hakan İlhan, Kalendar İbiş, Pevril Altın, Hüseyin Ceylan, Ahmet Uçan, Tarık Erdal, Hüseyin Özçelik, Emre Baştuğ, Cahit Çiçek, Burak Özçam, Lokman Sefa Kaplan, Haydar Akay, Adem Yılmaz, Hakan Şahingöz, Tarık Kılıç, Fatih Köksal, İsmail Yaman, İsmail Kalkan, Resul Doluca, Mehmet Olgun, Murat Kılıç. İl Disiplin Kurulu’nda yer alan isimler işe şöyle; Yaşar Köker, Remzi Sazak, Yavuz Köksal, Ahmet Altıntaş, Alper Ağaçtan, Parti içi demokrasi ve hakem heyeti; Eyüp Aydın, Musa Yılmaz, Aydın Kızılgül, Büyük kongre delegeleri; Mustafa Kaplan, Mehmet Saygılı, Murat Çaykara, Nebahat Erkök, Nuh Dağdelen.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false