Anahtar Kelimeler: Akçay seçim açıklaması

Akçay´dan seçim açıklaması

Akçay´dan seçim açıklaması

Akçay´dan seçim açıklaması

?1 Kasım yeni başlangıç olacak?

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay 12 Eylül´de yapılan Ak Parti 5. Olağan Büyük Kongresi ve 1 Kasım seçimleri hakkında Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Akçay, 12 Eylül´le başlayan dönüm noktası 1 Kasım´da devam edeceğini vurgulayan Akçay, ?1 Kasım´da Ak Parti tekrar iktidara gelecek ve ülkemiz bu kaoslu dönemden kurtulacaktır´ dedi.

TEK SORUMLU MHP VE CHP´DİR

12 Eylül´de yapılan 5. Büyük Olağan Kongresi Parti faaliyetleri ve ülke gündemi hakkında Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti´nin yüzde 42 oy almasına rağmen iktidar olamadığını ve milletin koalisyon mesajı verdiğini belirtti Akçay, ?Bu mesajı ne CHP ne de MHP anlamadı. Özellikle taban kesimin birbirine yakın olduğu MHP ile koalisyon kurulabilirdi. Ancak MHP 7 Haziran akşamında koalisyona kapıları kapattı. CHP ile de koalisyon kurulmayınca erken seçim kararı alındı ve seçim hükümeti kurulması aşaması başladı. Ülke menfaati için başlarını taşın altına koyarız diyen MHP ve CHP, Seçim Hükümeti için de geri adım atarak milletvekili vermediler. Maalesef HDP´den iki isim seçim hükümetinde bakanlık aldı. Ülke kaosa sürüklendi. Her gün şehit haberleri geliyor. Ülkenin bu hale gelmesinin tek sorumlusu MHP ve CHP´dir´ diye konuştu.

3 VEKİLİ MECLİSE GÖNDERECEĞİZ

Ak Parti´nin her türlü güçlüğe karşı dirayetli bir parti olduğunu belirten Akçay, ?1 Kasım´da yapılacak Genel Seçimlerde ülke için hizmet etmek isteyen Türkiye genelinde, 3 bin 656 Kırıkkale´den de 27 aday adayımız başvuru yaptı. Bunların içinden 550 milletvekili aday olacak ve biz de teşkilat olarak Kırıkkale´den 3 adayımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıp 3 milletvekilini meclise göndereceğiz. Diğer aday adaylarımız da aday olmasalar bile adaymış gibi çalışacaklarından şüphem yok. Çünkü Ak Parti ailesi büyük bir aile. 1 Kasım seçimlerinin 7 Haziran seçimleri gibi huzurlu, refah ve demokrasi rüzgarının estiği bir seçim olması temennisinde bulunuyorum Bu zamana kadar bize destek veren ve bundan sonra da destek vermeye devam edecek olan başta il teşkilatıma, milletvekillerimize, milletvekili aday adaylarımıza ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah´tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum´ dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli