Anahtar Kelimeler: Akçay vatandaşa teşekkür

Akçay´dan vatandaşa teşekkür

Akçay´dan vatandaşa teşekkür

Akçay´dan vatandaşa teşekkür

Kırıkkaleliler yardım

kampanyasına büyük

ilgi gösterdi

AK Pati Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 15 Temmuz darbe girişiminden sonar Cumhurbaşkanlığı tarafından darbe girişimi gecesi ve sonrasında şehit olanlara verilmek üzere başlatılan yardım kampanyasına Kırıkkalelilerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi ve kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

AKÇAY BİLGİ VERDİ

Akçay, yaklaşık bir ay önce parti il başkanlığından basın toplantısı düzenleyerek kampanyayı duyurmuştu. Bir aylık süre zarfından Kırıkkale´nin kampanyaya desteğinin çok iyi olduğunu söyleyen Akçay, ?Kampanyaya Kırıkkaleli hemşehrilerimiz büyük destek gösterdi. Bankalarda çılan hesaplara bir çok kişi yardımda bulundu. Bizler teşkilatlar olarak ferdi yardımlarımızı yaptık. Hesapları Cumhurbaşkanlığı kontrol ettiği için Kırıkkale´den ne miktarda destek olduğuna dair bir rakam yok. Ancak Cumhurbaşkanlığı´ndan edindiğimiz bilgiye göre Kırıkkaleli hemşehrilerimiz çok duyarlı davranarak Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya katılarak bir kere daha yüzümüzü ağartmışlardır. Herkese teşekkür ediyoruz? dedi.

KAMPANYA SÜRÜYOR

Akçay, kampanyanın devam ettiğini de bildirerek, kampanya için Ziraat Bankası, Vakıflar Bakası ve Halk Bankası´nda TL ve dolar için hesap numaraları açıldığını hatırlattı ve yardımların buralara yapılabileceğini söyledi. Akçay ayrıca, Turkcell, Vodafon ve Türk Telekom GSM operatörlerinin 1507 kısa SMS numarasına 15 Temmuz yazarak 5 TL karşılığında bağışta bulunabileceklerini belirtti. Kampanyada toplanan bağışların da şehit yakınlarına ulaştırılmaya başlandığı öğrenildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli