Anahtar Kelimeler: Akçay`dan Baloğlu`na cevap

Akçay`dan Baloğlu`na cevap

Akçay`dan Baloğlu`na cevap

Akçay`dan Baloğlu`na cevap

Keleş cevabı!

Geçtiğimiz günlerde Ak parti il binasında düzenlenen Aydın Keleş'in Ak Partiye katılması MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu'dan tepki gelmişti. Baloğlu'nun yaptığı açıklamanın ardından ise Ak parti il başkanı Mürsel Akçay MHP`yi eleştirdi

Akçay cevap verdi

Geçtiğimiz günlerde yerel gazetelerde yer alana aydın Keleş Ak Parti'de haberlerinin ardından MHP il başkanı Erdal Baloğlu'dan MHP'de Keleş'in hiçbir görevi olmadığını ve Memurların siyaset yapması yasak olduğunu açıklamıştı. Baloğlu'nun açıklamasının ardından Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise yaptığı açıklamada, Kırıkkale'nin tanınmış simalarından Kırıkkale Lisesi ve THK Kırıkkale Şubesi Eski Müdürü Aydın Keleş'in partimize vermiş olduğu gönül bağı ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde açıklama yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu basında ve sosyal medyada çıkan haberleri kınadığını belirtmiş ve partimizi ve şahsımı acizlikle suçlamıştır” dedi. 

Görev verilmedi

Akçay, Öncelikle Baloğlu'nun şunu bilmesini isterim ki kendi beyanında da belirttiği gibi 657 sayılı kanun gereği devlet memurları siyaset yapamaz ve hiçbir siyasi partiye üye olamaz. Bu nedenle de MHP misyonu ile anılan Keleş'in MHP'de hiçbir görev almaması ve partiye üyeliğinin olmaması son derece normal bir durumdur. Ancak Aydın Keleş'in MHP'de herhangi bir görev almasa da yıllardır koyu bir MHP'li olduğunu da en az kendisi kadar tüm kamuoyu da bilmektedir. Ayrıca basında ve sosyal medyada yer alan haberde Keleş'in partimize vermiş olduğu gönül bağı ve partimizin misyon vizyonunu benimsediği haberleri yer almaktadır. Keleş, memur olması nedeniyle partimize üye olmamıştır ve kendisine herhangi bir görev verilmemiştir” dedi.

Akçay, Ayrıca Yüksek Seçim Kurulu`nun (YSK) kararı gereğince devlet memurlarının memurluktan istifa edip, herhangi bir partiden milletvekili aday aday olarak başvurması, o parti için seçim çalışmalarında bulunması ve kendisini o partinin mensubu olarak seçim propagandasını yaptıktan sonra aday olmaması halinde tekrar memurluk görevine devam ettiği de unutulmamalıdır. Keleş'in, Türkiye'nin takdir ettiği ve misyonunu ve vizyonunu benimseyerek yüzde 50 oy veren ‘Hedef 2023' vizyonunu benimseyen vatandaşlarımız gibi partimize gönül vermesi Baloğlu'nu rahatsız ettiği aşikardır.  Bizi acizlikle suçlayan Baloğlu, son 6 ay içerisinde Ak Parti'den istifa edip MHP'ye geçiş yapan 300 kişiyi kamuoyuyla paylaşacağını belirterek kendisini ve partisini acizlik içerisine sokmuştur. MHP'nin bundan önceki seçimlerdeki başarısızlığı 7 Haziran seçimlerinde de devam edeceği aşikârdır. Bunlar MHP'nin son çırpınışlarıdır. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizin Ak Parti'ye olan güveni ve sevgisi eksilmeyecek aksine artarak devam edecektir” diye açıklamada bulundu.



albatros
26.03.2015 00:07:48
sayın akçay siz ne dediğinizin farkındamısınız, başka bir parti ile yapsaydı, böyle bir tutum sergilermiydiniz elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün azıcık allahtan korkun ve aydın keleş koyu bir mhp li demişiniz bunlara koyu partili denmez dönek denir.

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false