Anahtar Kelimeler: Akdoğan ziyaret

Akdoğan ziyaret etti

Akdoğan ziyaret etti

ZİYARETLER YAPTI

Geçtiğimiz günlerde İYİ Partiden Kırıkkale Milletvekili aday adaylığını açıklayan tecrübeli siyasetçi Cemalettin Akdoğan saha çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Cumartesi pazarı esnafıyla bir araya gelen Akdoğan İYİ Parti iktidarında bütün sorunların aşılacağını söyledi.

ZİYARETLER YAPTI

İYİ Partiden aday adaylığı başvurusu yapan eski Kırıkkale Belediye Başkanı ve eski TSO Başkanı Cemalettin Akdoğan saha çalışmalarına başladı. Cumartesi Pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Akdoğan halktan olumlu tepkiler aldı. Ekibiyle birlikte esnaf ziyaretleri yapan Akdoğan, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Vatandaşların dertlerini dinleyen ve İYİ Parti iktidarında bütün sorunların aşılacağını belirten Akdoğan vatandaşlara “Türkiye’de değişim kaçınılmaz. Vatandaşlarımızın bütün umudu partimiz olan İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’dir. 15 Mayıs sabahı doğan güneş Türkiye’miz için doğacak, inşallah ülkemizin güneşi hiç batmayacak. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Esnafımızla konuşuyoruz. Pahalılıktan şikayetçiler, girdi maliyetlerinin çok arttığını bunun fiyatlara yansıdığını ve vatandaşın alışveriş yapamadığını söylüyorlar. Vatandaşımızla konuşuyoruz pazar fiyatlarının çok yüksek olduğunu sadece yaşamlarını idame ettirecek kadar alışveriş yapabildiklerini belirtiyorlar. Enflasyon almış başını gidiyor esnafımız mağdur, insanlarımız mağdur. Üreticiden enerji, mazot, gübre ve tohum gibi ürünlerden vergi alınmamalı. Girdi maliyetleri düşmeden hayat pahalılığı azalmaz, asgari ücrete yapılan her zam hayat pahalılığına neden olur, alım gücünü artırmaz” ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu