Anahtar Kelimeler: Akdoğan’ adayı

Akdoğan’da aday adayı

Akdoğan’da aday adayı

ADAY ADAYI OLACAK

 

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili A. Adayı Cemalettin Akdoğan “Kırk yılı aşkın siyasi tecrübem, sivil toplum kuruluşlarında, parti örgütlerindeki çalışmalarım ve Kırıkkale Belediye Başkanlığı’ndaki deneyimlerimi, milletvekili olarak Büyük Millet Meclisi’ne taşımak için halkımızın oylarına talibim” dedi.

 

ADAY ADAYI OLACAK

Kırıkkale’nin tecrübeli siyasetçilerinden, eski Belediye Başkanı ve 2 dönem KTSO Başkanlığı görevinde bulunan Cemalettin Akdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden halkın oylarına talip olan Akdoğan, “Kırk yılı aşkın siyasi tecrübem, sivil toplum kuruluşlarında, parti örgütlerindeki çalışmalarım ve Kırıkkale Belediye Başkanlığı’ndaki deneyimlerimi, milletvekili olarak Büyük Millet Meclisi’ne taşımak için halkımızın oylarına talibim. Halkımızın oyunu istiyorum! 

 

KAZANAN KIRIKKALE OLSUN

Kökenleri nesillerdir bu coğrafyada yaşamış bir ailenin çocuğu olarak, bölgenin yapısını tanıyan, sorunlarına hakim olan, halkın içinden gelen, halkını bilen, bölgenin halkıyla iç içe, dirsek dirseğe temasta olan birisi olarak, halkın vekili olmak için sizden izin istiyorum. Ülkemin, şehrimin, gençlerimizin, çocuklarımızın yarınları için, güvenceli, insanca, huzurlu, refah içinde bir yaşam için, adaletli bir düzen için, ekmek derdine düşmeden yastığa kafa koyabilmek için, haklarımız için, bir olmak için, halkın vekili olmaya talibim. 

 

MİLLETİN SESİ OLACAĞIZ

Yetimin hakkını yiyenlerden, söz verip de yapmayanlardan, harama el uzatanlardan, halkını açlığa mecbur bırakanlardan, köylünün, çiftçinin rızkından çalanlardan, esnafın ekmeğine göz dikenlerden, okullara, hastanelere ticarethane gözüyle bakanlardan, bir kuru lokmada gözü olanlardan, yardım isteyince el uzatmayanlardan, yandaşla, candaşı kayıranlardan hesap sormaya geliyorum. Bizim siyasetimiz ‘Önce Millet, Önce Memleket’ diyenlerin siyasetidir. Bizim siyasetimiz ‘milletin sesini meclise taşıma’ anlayışına sahiptir. 

 

OYLARINIZI İSTİYORUM 

Yeni dönemle birlikte halkın gücünü, tek adam rejiminin ötesine hep birlikte taşıyacağız! Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi bugün de milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracağına ve bu kararla kazananın mutlaka Türkiye olacağına gönülden inanıyorum. Kazanan Türkiye için, oylarınızı istiyorum! Kazanan Kırıkkale için, çalışmaya, elini taşın altına koymaya, mücadele vermeye geliyorum” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu