Akdoğan`dan birliktelik harekatı

Akdoğan`dan birliktelik harekatı

Akdoğan`dan birliktelik harekatı

Herkesi bir araya getirdi

 Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, MHP`de görev alan eski ve yeni parti üyelerini buluşturdu. Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki arkadaşları ile mevcut yönetim kurulu üyeleri ve parti üyelerini buluşturan Akdoğan, 3 hilal bayrağını Kırıkkale semalarına dikmek için birlikte hareket edilmesini istedi.

Geniş katılımlı toplantı

Sevgi Yolu üzerindeki çay bahçesinde partililerle buluşan Akdoğan, yerel ve ulusal gündem konusunda fikir paylaşımı yaptı. Akdoğan yapmış olduğu konuşmada "Sizlerle uzun yıllar her meselede birlikte olduk. Bunca birbirleriyle birlikte olan arkadaşlarımı en azından bir araya getirerek muhabbetlerini tazelemek ve önümüzdeki yeni siyasi dönemde birlikteliğimizi omuz omuza, yan yana oluşumuzu güçlendirmek adına toplandık. Buna büyük ihtiyacımız var. Şuanda ülkede Milliyetçi Hareket Partisinin bir tek şeye ihtiyacı var. Oda yeniden bir araya gelerek muhabbetimizi birbirimize tazeleyip, birbirimize yine eskiden olduğu gibi güler yüzümüzü gösterip, selamımızı birbirimizden eksik etmeyeceğiz" dedi.

 MHP'nin dirilişi

Akdoğan, "Bizde  burada dostlarımızı buluşturduk ki uzun yıllar birbirine gönülleri bir ama bedenleri farklı olsa da hiç değilse muhabbetlerini tazelesinler, birlikteliğimizi pekiştirsinler ve bu birliktelik bizi şahsımızı değil hem camiamızı ve hem ülkemizi düzgün mecralara götürsün. Şuanda Türkiye`de birçok oyun oynanıyor. Bu oyunları kırabilmenin yolu, ülkedeki tek güvencemiz olan Milliyetçi Hareket Partisi`nin dirilişi olmalıdır. Biz il başkanları ile başlattığımız gönül seferberliğinde gönül harekatında şimdi  tabandaki arkadaşlarımı bir araya getirmek suretiyle artık diriliş ile birlikte iktidara yürüyüş ile olacaktır" diye konuştu.

 Neler var bilmiyoruz!

Akdoğan, "Bu benim şahsımla olmaya bilir ama partimizin hepsine güç vererek hep birlikte bu gücü esirgemeyerek inşallah Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını başarılı bir seçim sonucunda en uygun yere taşımaktır. İsteğimiz bu dur. Partimiz adına varız, partimiz adına çalışıyoruz, partimiz için buradayız. Ülkede yaklaşık 12 yıldır süren AKP iktidarı son dönem yeni Türkiye nutukları ile ülkeyi yeni mi eskimi ne olacağını bilmediğimiz ama Türkiye`nin yeni bir maceraya doğru sürüklendiğini görüyoruz. Yeni Türkiye ucu açık Türkiye. Yeni Türkiye`nin içinde neler var bilmiyoruz?” dedi.

 Bunu yapmak zorundayız

Akdoğan son olarak, "Bunu kimse söylemiyor ama ortaya atılmış bir yeni Türkiye ile halk oyalanıyor. Ben yeni Türkiye`nin geleceğinden korkuyorum. Çünkü bugüne kadar AKP iktidarı söylediklerinin hiçbirinde ülkemize önüne koyduğu haritada düzgün bir şey söylemedi. Cumhuriyetin 90 yıldır Ekonomik, Sosyal, Siyasi, İktisadi kazanımları bunların hepsi bir takım sıkıntılarla karşı karşıya getirildi. Bu yeni Türkiye lafından ürküyorum. Çünkü içi boş. Bize düşen artık hep birlikte partimize sahip çıkarak, partimizin başarısı için koşturarak AKP iktidarına son vermektir. Bunu yapmak zorundayız" dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu