Anahtar Kelimeler: yılda memuru bitirdi

?AKP 13 yılda memuru bitirdi?

?AKP 13 yılda memuru bitirdi?

?AKP 13 yılda memuru bitirdi?

AK Parti´ye sert eleştiriler!

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, Kamu Sen Kırıkkale Temilciliği´nin düzenlediği ve Genel Başkan İsmail Koncuk´un katıldığı istişare toplantısında konuştu. 2 bin kamu çalışanı karşısında kürsüye çıkan Göçer, ?´13 yıllık AKP iktidarında memurumuz enflasyon canavarına kurban edilmiştir´´ dedi.

MHP´LİLER TAM KADRO KATILDI

Gök Düğün Salonu´nda basına kapalı gerçekleştirilen istişare toplantısı Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, genel başkan yardımcıları, Kamu Sen´e bağlı sendikaların genel başkanları ve yönetim kurulu ile sendikaların Kırıkkale temsilcileri ile yaklaşık 2 bin üye nin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya MHP´den ise MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Tacettin Silsüpür ve Abdullah Pekgöz, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Ali Gençtürk ile parti yönetimi ve üyeleri katıldı.

155 VATAN EVLADIMIZ ŞEHİT DÜŞTÜ

Toplantı Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Abdullah Yücel Karabacak´ın konuşması ile başladı. Karabacak´ın ardından kürsüye çıkan MHP Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini söylerek başladığı konuşmasında, ??Doymak bilmeyen 13 yıllık AKP iktidarı maalesef ülkeyi felaketin eşiğine sürüklemiştir. Güzel ülkemiz ve necip milletimiz her güne yeni bir felaketle uyanıyor. Şahsi menfaat ve hırsları yüzünden ülkeyi terör örgütlerinin yuvası haline getirdiler. 2 aylık süreçte 155 vatan evladımızı, Mehmetçiğimizi şehit verdik. 150´i aşkın sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Analar ağlamayacak diyenlerin gerçek yüzünü bugün necip Türk milleti görmüştür. 1 Kasım´da da bu kendini bilmezlere tokadını vuracaktır inşallah´´ ifadelerine yer verdi.

TABLETLER DAĞITILMADI!

Göçer, ??Terörle müzakereye derhal son verilecek, etkili bir mücadele ile terörün uluslararası uzantıları dahil olmak üzere en kısa sürede kesin olarak bitirilecektir. Bu kapsamda asayişin sağlanması amacıyla kent timleri oluşturulacak ve polislerin ek göstergesi derhal 3 bin 600´e yükseltilecektir´´ diye konuştu. Öte yandan yeni eğitim-öğretim yılının başladığı bugünlerde öğrencilerin ve öğretmenlerin önemli sorunlarla karşılaştığına işaret eden Göçer, ??Bu sorunlar yumağına duyarsız kalıp yavrularımız ve öğretmenlerimizin problemlerini görmemezlikten gelip her şeyi sütliman gibi göstermek vicdanla bağdaşmayacak bir tutumdur. 13 yıllık AKP iktidarında bilgisayara, tablete verilen değer öğretmenlerimize verilmemiştir. Öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimize insan onuruna yaraşır değer verilmemiş ve tabletler, bilgisayarlar pazarlama aracı olarak görülmüşlerdir´´ şeklinde konuştu.

DARBE ÜSTÜNE DARBE

MHP iktidarında öğretmene ve öğrencilere hak ettikleri değerin verileceğini ve onların insan onuruna yakışır bir yaşam sürmeleri için gerekli adımların bir an önce atılacağının sözünü veren Göçer, ??Öğretmenlerimizin ek göstergesi 3 bin 600´e yükseltilecektir. Ayrıca 120 bin yeni öğretmen ataması yapılarak ataması yapılacaktır´´ dedi. Göçer, sağlık alanında halkın yararına yeniliklerin yapılacağını sözlerine ekleyerek şöyle devam etti: ??Sağlıkta devrim yaptıklarını söyleyenler hastanelere gitsinler de hastalarımızın durumunu, sağlık çalışanlarımızın durumunu yakından görsünler. Sağlık çalışanları 13 yıllık AKP iktidarında darbe üstüne darbe yemişlerdir. MHP iktidarında sağlık çalışanlarının özlük hakları ve çalışma şartları iyileştirilecektir. Sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilecek, sağlık hizmetinden alınan katkı payı kaldırılacak ve hastaneler tam gün, tam kapasite çalışacaktır. 13 yıllık AKP iktidarında memurumuz enflasyon canavarına kurban edilmiştir. MHP iktidarında size Devlet sözü! Devlet, memuruna sahip çıkacaktır.´´



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu