Anahtar Kelimeler: AK Parti ve CHP suskun!

AK Parti ve CHP suskun!

AK Parti ve CHP suskun!

AK Parti ve CHP suskun!

İki partide hüzün var!

Kırıkkale'de AK Parti 1 vekil kaybetti, MHP ise 1 vekil çıkarabildi. CHP ise hiç vekil çıkaramadı. Sonuçlar buruk karşılandı.

İki parti çok üzüldü

Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimde Kırıkkale'nin kazananı oldu. 1 milletvekili çıkarabildiler ancak en az iki vekil bekliyorlardı. Bu yüzden buruk bir sevinç yaşadılar. Hüzün yaşanan iki parti ise CHP ve AKP oldu. CHP milletvekili çıkaramamış olmanın üzüntüsünü yaşadı. AKP ise 1 vekil kaybetmenin üzüntüsü içindeydi. Bu yüzden bu iki partide büyük suskunluk yaşandı.



Serdar AVŞAR
8.06.2015 00:57:24
Elbet suskun olacak hele hele Akparti daha lafları kulaklarımda çınlar bugünki il başkanı Tayyip kırıkkaleye giremez.girsede çıkamaz dien 12 yıl önce bugün beşir abisinin sayesinde hak etmediği bir yeri işgal ediyor mürsel efendinin acilen istifa etmesi gerekir tabi biraz utanma duygusu var ise yanarım yanarımda kırıkkaleme yanarım bölgecilik kıskançlık hasetlik çekememezlik ALLAHIM özel olarakmı kırıkkaleme yollamış.Nerede şaibeli adamlar menfatçi adamlar var leş kargaları gibi üşüşüyorlar.Haksızlık üç kağıtçılık ne ararsan var bölgecilik var bu mürsel efendide gerçi giden mehmet te bundan beş beterdi al birini vur ötekine ulan ne garipmiş benim memleketim ne hastalıklı adamlar geliyor su başlarına tabi burada gene beşir abileri var arkalarında haysiyetsizler o makamı işgal etmeyin istifa edin yazıklar olsun size.Eyy AKPARTİ yönetimi uyanın uyanın paramparça olacağız Ya Tayyip bey başa yada kuzgun leşe.

  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli