AKP'den çözüm süreci itirafı!

AKP

AKP'den çözüm süreci itirafı!

Bir ilginç açıklama daha yaptı!

Başbakan Yardımcısı ve AKP Sözcüsü Beşir Atalay, Çözüm Süreci`nin seçimden sonraya bırakılmasının yanlış olduğunu söyledi.

"YANLIŞ YAPTIK"

Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acet`in sunduğu Başkent Kulisi Programına katılan Başbakan Yardımcısı ve AKP Sözcüsü Beşir Atalay çözüm süreci ile ilgili çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Atalay sürecin seçimden sonraya bırakılmasının yanlış olduğunu söyledi. Çözüm sürecine değinen Beşir Atalay; "Partimizin politikasıdır orda gerekçeleri bir yana bırakıyorum ama benim kendi şahsi görüşüm olarak söylüyorum bunu. Parti adına her şey planlanmış ve iyi giderken, artık nerdeyse silah bırakma ile ilgili son adımlara doğru gelmişken, seçim öncesi sürecin bir anlamda seçim sonrasına erteleniyor gibi bir hava verilmesi veya durdurulması olumsuz bir hava oluşturmuş olabilir." dedi.



harbi keskinliii
18.06.2015 15:24:47
adamlar devlet kuruyorlar senin haberin bile yok. gizliden işide destek oluyorsak türkmenleri neden kırıyor.dış politikanız esedi bitirme üzerinemi kurulacak kürt devletini akdenize kadar indirmek mi anlayamadım.solcu kominist ateist ler gün öncesinden uyarıyor.sizin sayenizde inanmıyorduk ne oldu şimdi.

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false