Anahtar Kelimeler: AKP listesi şok etti!

AKP listesi şok etti!

AKP listesi şok etti!

AKP listesi şok etti!

 

Kırıkkale'ye AKP bombası düştü!

Mevcutlar özgül ağırlılarını korudu!

32'de 1 oldu…!

Kırıkkale'de AK Parti listesi tam anlamıyla herkesi şok etti ve sürpriz olarak yorumlandı. Nedeni ise mevcut vekillerin yerlerini koruması ve 32 aday adayından sadece 1 tanesinin listeye girebilmesi. O da üçüncü sıradan…

Üçüncü sıradan girebildi

AK Parti Kırıkkale'yi tam anlamıyla ters köşeye yatırdı. Açıklanan liste ile aylardır seçim çalışması yürüten 32 kişinin tamamı (listeye giren Abdullah Öztürk dahil) şok oldu. Çünkü 32 kişiden sadece birisi listeye girebildi o da üçüncü sıradan. Abdullah Öztürk listeye üçüncü sıradan ancak girebilirken, herkes birinci sırada olacağı ve Beşir Atalay'ın desteği ile gireceğini konuşuyordu. Ancak Öztürk, listeye ancak dahil olabilirken, Atalay'ın desteğini arkasına aldığı ileri sürülen bir başka isim olan Veli Korkmaz ise listeye giremedi.

Atalay ne yapabildi?

Mevcut vekiller listede ön sıralarda yerlerini aldılar. Oğuz Kaan Köksal listenin ilk sırasına otururken, Beşir Atalay'ın geçen dönem listeye girmemesi için uğraştığı bilinen Ramazan Can ise listenin ikinci sırasında yer aldı. Listenin durumuna bakınca Saray ağırlıklı bir liste olduğu konuşuluyor. Atalay'ın listeye müdahale edemediği, ettiyse de ancak üçüncü sıraya temas edebildiği öne sürülüyor. Bu durum da Atalay'ın Kırıkkale'de özgül ağırlığını kaybetmeye başladığının sinyali olarak yorumlanıyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı