Anahtar Kelimeler: sürpriz ziyaret

AKP´ye sürpriz ziyaret

AKP´ye sürpriz ziyaret

AKP´ye sürpriz ziyaret

Genel Başkan Yardımcısı geldi

Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Hacı Özkan Kırıkale´ye gelerek partisinin il başkanlığını ve belediyelerini ziyaret etti.

KIRIKKALE´YE GELDİ

Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç, Yerel Yönetimler Başkanı Yardımcısı Cesur Cebeci, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, Seçim İşleri Başkanı Anıl Köksal Böke ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Geyik´in eşlik ettiği Özkan ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret etti. Saygılı, Özkan´a çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

SERİ ZİYARETLER

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı da ziyaret eden özkan daha sonra Yahşihan Belediyesi, Çerikli Belediyesi, Bahşılı Belediyesi, Hacılar Belediyesi, Karakeçili Belediyesi, Keskin Belediyesi, Çelebi Belediyesi, Delice ve Balışeyh Belediyesini  ziyaret ederek belediyeler tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretlerinin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden Özkan son olarak il başkanlığına geldi.  Özkan, burada da il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false