Anahtar Kelimeler: Akreditasyon sevinci

Akreditasyon sevinci

Akreditasyon sevinci

Akreditasyon Belgesi Almaya Hak Kazanan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Yeterlilik Kurulu’dan (EKMUD) akreditasyon belgesi almaya hak kazanan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı’nda görev yapan öğretim üyeleri Prof. Dr. Birgül Kaçmaz, Prof. Dr. Serdar Gül, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Tuna ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Esra Dilek Keskin, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Atike Tekeli Kunt ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz’i makamında kabul etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz ile Genel Sekreter Şevket Evci de hazır bulundu.

 

BİLGİ VERİLDİ

Ulusal ve uluslararası standartlara uygunluk ile hizmet kalitesinin göstergesi olan akreditasyon belgesini almaya hak kazanan Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı’nda görev yapan öğretim üyeleri ve akreditasyon çalışmalarında emeği geçenleri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, farklı birim ve fakültelerde de akreditasyon çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ziyaret, Rektör Aslan’ın misafirlerine hediye vermesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı