Anahtar Kelimeler: Akşener memnun kaldı

Akşener memnun kaldı

Akşener memnun kaldı

Ziyaret büyük yankı yaptı

 

Kırıkkale bunu konuşuyor

Ateş açıklaması haber oldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Kırıkkale ziyaretleri büyük yankı yaptı ve ses getirdi.

BÜYÜK YANKI YAPTI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Kırıkkale ziyaretleri büyük yankı yaptı ve ses getirdi. Akşener’in Kırıkkale’den memnun kaldığı öğrenilirken, ziyaret ve özellikle MKE ile Sinan Ateş açıklamaları dikkat çekti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Kırıkkale'ye gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı. Büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Meral Akşener yaptığı konuşmanın ardından milletvekili adaylarını Kırıkkale kamuoyuna tanıtarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimde İyi Parti adaylarına destek vermelerini istedi. 

 

TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verilmesini isteyen Akşener seçim otobüsünün üzerinde yaptığı konuşmanın sonunda İyi Parti Kırıkkale İl yöneticilerine hazırladıkları program ve geniş yatırımdan dolayı teşekkür etti. Sosyal medyada bir çok kişi ziyaretin görüntüleri ve videolarını paylaşarak desteğini gösteriyor. Akşener’in Kırıkkale’de kendisine ve Yavaş’a gösterilen ilgiden memnun kalarak Millet İttifakı teşkilatlarına teşekkür ettiği öğrenildi. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu