Anahtar Kelimeler: Akşener Yavaş geliyor

Akşener ve Yavaş geliyor

Akşener ve Yavaş geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkalelilerle bayramlaşmak için Kırıkkale’ye geliyor.

KIRIKKALE ZİYARETİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırıkkalelilerle bayramlaşmak için Kırıkkale’ye geliyor. Akşener’in yanında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da yer alacağı açıklandı. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28’nci Dönem Milletvekilliği Genel seçimi kapsamında illeri ziyaret etmeye devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 22 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da Kırıkkale’ye gelecek. 

 

ESNAF GEZİSİ OLACAK

Vatandaşlarla buluşup Millet İttifakı ve partisine destek isteyecek olan Akşener, adaylarının seçim bürolarını ziyarete ederek, esnaf gezisinde bulunacağı bildirildi. İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Kırıkkale’ye geleceğini söyleyerek, tüm Kırıkkale halkını Bayramın 2. günü seçim bürolarına davet etti.

 

CUMARTESİ GELECEKLER

14 Mayıs’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği  seçimleri için çalışmalar hızlanarak devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş bu amaçla Kırıkkale’ye geliyor. Bayramın 2. günü (Cumartesi) Kırıkkale’ye gelecek olan Akşener ve Yavaş hem seçim çalışmalarında bulunacaklar hem de vatandaşlarla bayramlaşacaklar.

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı