Aksun adaylığını açıkladı

Aksun adaylığını açıkladı

Aksun adaylığını açıkladı

İlk adaydan açıklama

Kırıkkale Belediyesi eski Ak Parti Meclis Üyesi Satılmış Aksun, Kırıkkale Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Aksu, "Kırıkkale´ye Hizmet Edeceğiz. Kırıkkale´mizi daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için çalışacağız, Çok Çalışacağız? dedi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Aksun yaptığı açıklamada "Kırıkkale Yuva Selim Özer Mahallesi doğumluyum. İlk orta ve lise eğitimimi Kırıkkale´de, Üniversiteyi Erciyes Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamladım. Ardından Doğduğum şehir Kırıkkale de kendi işimi kurarak bu zamana kadar mühendislik hizmetleri vermekteyim. ?Siyasi hayatımda ise hemen hemen siyasetin her kademesinde yer aldım. HasParti döneminde İl Başkanlığı, milletvekili adaylığı yaptım. 2014 yerel seçimlerinde ise Kırıkkale Belediye meclis üyesi olarak seçildim ve yine şehrime hizmet verdim. En son 24 Haziran Genel seçimlerinde Milletvekili adaylığı için meclis üyeliğinden ayrıldım. Şu anda bir Kırıkkale sevdalısı olarak, Tek hedefi memlekete hizmet etmek olan bir kardeşiniz olarak 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde Kırıkkale Belediye Başkan A.Adayı olarak yola çıktım ve buradan sizler aracılığı ile kamuoyu ile paylaşıyorum. Bu süreçte sahadan hiç ayrılmadım yine de ayrılmayacağım. Sürekli arazi çalışmalarım devam ediyor. Şehrin sorun ve ihtiyaçları konusunda her mahallemizdeki muhtarlarımızı, mahalle sakinlerini, eğitim kurumlarını, sivil toplum kuruluşlarımızı ve esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyorum.´´ şeklinde konuştu.

JEOTERMAL SU AÇIKLAMASI

Aksun, "Mesleğim olarak hep hayalini kurduğum, herkes tarafından başka şehirlerde var da bizim burada niye olmaz ki dedirten ve bu zamana kadar kimsenin el atmadığı ama hiç de zor olmayan, nerdeyse işsizlik sorununu ortadan kaldırabilecek bir projem var bunun adı Kırıkkale Jeotermal Sıcak Suya kavuşacak. Kırıkkale şaha kalkacak, işsiz gencimiz kalmayacak, turizm canlanacak, tarımda ciddi olarak yol katedilecek, esnafımız bacasız fabrikadan faydalanacak. Formülünü sonra açıklayacağım maksimum 4 ay içerisinde hayata geçirebileceğimiz, 2 yıl içerisinde yatırımcıları faaliyete başlatabileceğimiz bir projedir bu. Hayırlı olsun.  Yine her şehirde olup da bizde olmayan Gençlik Kampı ve Belediye Misafir Konağı planlıyoruz. ? Her mahallemizde yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizin hem eğitim alabilecekleri, hem de zaman geçirebileceği sosyal ve kültürel manada faydalanabilecekleri yerler oluşturacağız. Bununla birlikte Her mahalleye hizmeti ayaklarına götüreceğiz. Belediyemizin hizmet verdiği birimlerden her mahallede olacak. Vatandaş yorulmayacak. Şehrimizin Dinek Dağından, Kızılırmaktan, 43 vilayetin geçiş noktası olmasından ve Ankaraya yakın olmasından dolayı faydalanılabilecek projeler geliştiriyoruz.  Her zaman karşımıza çıkan ve artık yenilenmesi gereken Altyapı problemimizi ortadan kaldırıp daha modern, yağmur suyu kanallarımızın da olduğu, yaşadığımız yüzyıla yakışır şekilde bir alt yapı planlayacağız. Hem alt yapıda hem üst yapıda kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz üreteceğiz.´´

 ÇIKARABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.

" Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Meydanı isminin verilmesiyle sadece isminin değişmesinin yanı sıra bir görsellik katarak meydana unutulmayacak ve unutturulmayacak bir şehitler anıtı dikeceğiz.  Kültürümüze ve kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimize sahip çıkacağız. Hacı Taşan, Rahmi Pehlivanlı gibi hem memleketimiz hem de ülkemiz için önemli değerleri ilimizde bir kültür adası oluşturup bu mirası canlandırıp Belediyemiz bünyesinde bizden sonraki nesillere aktarmayı sağlayacağız.  Ulaşımda da önümüzdeki yüz yıla imza atacak bir projemiz olacak.  Her anlamda Her alanda şehrimizin gelişmesine yönelik öncülük edeceğiz, gelişimin lokomotifi olacağız, şehrimizin kimliğini ve fotoğrafını değiştireceğiz.  Kırıkkale üniversitenin merkezimize bir kolunun gelmesi hususunda gayret göstereceğiz. Kırıkkale Sporu daha üst seviyelere çıkarabilmek için çalışacağız. Sonuç olarak Kırıkkale´ye Hizmet Edeceğiz. Kırıkkale´mizi daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için çalışacağız, Çok Çalışacağız. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin önce partimize, memleketimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false