Anahtar Kelimeler: Akyön açıklama yaptı

Akyön açıklama yaptı

Akyön açıklama yaptı

Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Bahattin Akyön, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın tekrar aday olarak açıklamasının ardından sürece ilişkin açıklama yaptı. Akyön, bugün için yeni bir sürecin başladığını belirtti.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın üçüncü defa aday olarak açıklanmasının ardından Belediye Başkanı aday adayı Bahattin Akyön, açıklama yaptı. Yeni bir sürecin başlayacağını belirterek açıklamasını sürdüren Akyön, “Hangi isim ve makam adı altında olursa olsun, sizlerin içinden çıkmış bir insan, bu memleketin evladı olarak yine sizlere hizmet etmeyi sürdüreceğim.” dedi. Akyön, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

 

 

ADAYLIK AÇIKLAMASI

“31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimleri için 2 Kasım’da başlayan sürecin ilk aşaması, Kırıkkale’mizin adayının açıklanmasıyla bugün için sona ermiştir. Bundan sonrasında sandığa kadar geçecek yeni bir süreç başlayacaktır.

Bildiğiniz üzere siz değerli hemşerilerime hizmet etmek adına, AK Partiden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundum. Bugüne kadar şehrime ve hemşerilerime bir eser bırakıp, bürokrat, diplomat ve spor adamı olarak verdiğim hizmetleri bir başka boyutta sürdürmek, doğup büyüdüğüm, baba ocağım, ana yurdum olan Kırıkkale’ye daha fazla hizmet etmek istedim.

Aday adaylığı sürecinde siz değerli hemşerilerimden yoğun ilgi gördüm. Bana her anlamda destek oldunuz. Sevdiniz, saydınız, bağrınıza bastınız.

Ancak demokrasi, kutlu bir yarıştır ve çok aday adayı olsa da bir aday seçilecektir. Partimizin adayı belirlenmiş, yarışın yeni safhası başlamıştır.

Centilmence sürdürdüğüm, kul hakkına riayet ederek yürütmeye çalıştığım, kimseye iftira atmadan, yalan söylemeden, ölü eti yemeden, edebimle aday adaylığım sürecinde yoğun ilgi gösteren siz hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum. Yoğun geçirdiğimiz bu süreçte Allah’ın rızasını gözettik, kalplere girmeye çalıştık. Bilmeden bir hatamız olduysa, affola…

Rabb’imden hayırlısını diledik. Hangi isim ve makam adı altında olursa olsun, sizlerin içinden çıkmış bir insan, bu memleketin evladı olarak yine sizlere hizmet etmeyi sürdüreceğim. Önümüzdeki süreçte, belediye başkan adayları, meclis üyeleri ve muhtar adayı olan tüm Kırıkkaleli hemşerilerime başarılar diliyorum. Demokrasi, bir hizmet yarışıdır. Bu hizmet yarışında Allah yar ve yardımcıları olsun.

Bundan sonra da bir nefer olarak Kırıkkale’ye hizmete devam edeceğiz inşallah. Çünkü

Kırıkkale’yi seviyorum. Türkiye Yüzyılına yakışır bir hedefimizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda dün nasıl isek bugünde öyle yolumuza devam edeceğiz.

Allah (cc) kulunun hayrını murad eder, hakkımızda hayırlı olana inanır. Ona sığınır, Ona güveniriz.”

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı