Anahtar Kelimeler: Akyön davet

Akyön davet etti

Akyön davet etti

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, vatandaşlar için çağrıda bulundu. İslami Değerler Külliyesi içerisinde bulunan taziye ve sohbet yerlerinin halkın hizmetine açıldığını dile getirdi.

 

AKYÖN DAVETİ

Peygamber efendimizin doğumundan ölümünde kadar hayatının yer aldığı Siyer-i Nebi Müzesi ve İslami Değerler Külliyesi, Kırıkkale’nin Karacalı köyünde açıldı. Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı, Suudi Arabistan Cidde eski Basın Ataşesi Bahattin Akyön'ün girişimleriyle getirilen 18 parça Kabe örtüsü ile Medine'den getirilen Peygamber Efendimizin kabrinin üzerinde olan kırmızı örtü, İslami Değerler Külliyesi'nde muhafaza altında tutuluyor.

 

İLK TAZİYE EVİ

Vatandaşların hizmetine açılan ve Ramazan Ayı ile birlikte yoğunluk yaşayan İslami Değerler Külliyesi, bünyesinde yine bir ilke daha imza attı. Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, vatandaşlar için çağrıda bulundu. İslami Değerler Külliyesi içerisinde bulunan taziye ve sohbet yerlerinin halkın hizmetine açıldığını dile getirdi. Akyön, “Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi bünyesinde kurulan Taziye ve sohbet yerleri tüm Kırıkkale halkının hizmetine girmiştir. Dinen 3 gün süren taziye günlerini nezih bir mekanda geçirebilirsiniz. Cenazelerinizi de külliyemizde kaldırabilirsiniz. Kırıkkale’nin ilk taziye ve sohbet evi hizmetinize girmiştir.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu