ALATTİN ÇAKICI´DAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI GELDİ

ALATTİN ÇAKICI´DAN  BİRLİK BERABERLİK  ÇAĞRISI GELDİ

ALATTİN ÇAKICI´DAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI GELDİ

?TÜRK VE KÜRT KARDEŞTİR?

Bolu F Tipi Cezaevinde kalhmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, son gelişmeler ve terör saldırıları üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

ÇAKICI AÇIKLAMA YAPTI

Son yaşanan saldırının ardından başsağlığı dileklerini ileten Çakıcı, bu süreçte provokasyon yapılmak isteneceği, bu oyuna gelinmemesini dile getirdi. Alattin Çakıcı, yıllardır, PKK denen Ermeni terör örgütünün şiddet ve baskısında olan Kürt kardeşlerimizin, devletin etkin politikası sayesinde bu mozaiğin bir parçası olduklarının farkında olduklarını ve bu nedenle ellerinde Türk bayrakları ile binlerce kişinin sokaklara döküldüğünü ifade etti. Çakıcı, 15 Temmuz´da bozulan oyun sayesinde, Kürtlerle Türklerin et ile tırnak gibi olduğunun bir kez daha anlaşıldığını vurguladı.

AMAÇLARI ÜLKEMİZİ BÖLMEK

Çakıcı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ?Kamuoyuna, sevenlerime, inanç ve ideal birliği yaptığım arkadaşlarıma, her mozaiğe mensup Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına saygılarımla arz ederim. Kayseri´de kalleşçe yapılan terör eyleminden TSK´ye ve aziz şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diler yurtiçinde ve sınır ötesinde hakkın rahmetine kavuşmuş tüm şehitlerimize tekrar Rabbimden rahmet diler, Gazilerimize de Rabbim şifa nasip etsin. Daha evvelde bahsettiğim gibi ülkemiz ve coğrafyamız bir ateş çemberinden geçmektedir. Yıllarca dost bildiklerimiz ülke içinde ve sınır ötesinde terörist unsurları kullanarak, amaçları ülkemizi bölmektir.

HAYIR ARAMAK LAZIMDIR

15 Temmuz´u tezgahlayan okyanus ötesinin sokak köpeği olan FETÖ ve Türkiye´deki itleri yine Batının güdümünde olan terör örgütleriyle yaptıkları anlaşmalar gereği FETÖ´nün ülkemizdeki itleri başarılı olabilselerdi Kuzey Suriye´den binlerce terörist ülkemize girip bir iç savaş düşüncesindeydiler. Başarısız olan bu itlerden sonra siyasi otoritenin ve devletimizin tüm kurumları aziz milletimizle kenetleşerek hem FETÖ´nün itlerini devletin kılcal damarlarından temizlerken, dağları ve Kandil´i PKK denen Ermeni terör örgütüne şoklar yaşatarak büyük kayıplar verdirmiştir. Fırat Kalkanı Operasyonu´nda IŞİD, PYD  ve PKK´ya büyük zayiatlar verdirerek bu terörist unsurların arkasında olan Uluslar arası güçlere Türkiye, eski Türkiye olmadığını göstermiştir. 15 ay evvel Sur´daki Hendek olayları başlamadan evvel bu tip bir olayın olabileceğini daha olmadan evvel kaleme alıp paylaşmıştım.

ET VE TIRNAK GİBİDİR

Kırsalda ve Güneydoğu´daki şehir yapılanmasını kahraman asker ve polislerimiz yerinde imha ettiği dönem yine bir basın açıklamam vardı. Büyük şehirlerde intihar saldırıları yaparak milletimiz üzerinde psikolojik korku ve baskı yaparak milletimizin sabrını taşırmak için her türlü provokatörlüğü şu anda denemektedirler. Burada T.C devletine gönül vermiş Türk, Kürt ve diğer devletine bağlı olan tüm etnik mozaiğe mensup aziz Türk vatandaşlarına sağduyulu olup, Türkiye´nin her yerinde provokatörlerin oyununa asla gelmesinler. Kürt kimliği taşıyan, devletine gönülden bağlı, bizim öz ve öz akrabamız olan bir Kürt vatandaşımı değil eylem yapmak, yüz mimikleri ile bile olsa asla taciz etmemek bu milletin birinci görevidir. Devletine ve dinine bağlı olan Kürtlerle aziz Türk milleti et ve tırnak gibidir.

TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR

Doğuda yıllardır PKK denen Ermeni terör örgütünün şiddet ve baskısında olan Kürt kardeşlerimiz devletimizin siyasi otoritenin başı, ülkemizi yöneten siyasi irade Kürt-Türk ayrımı gözetmeden kendilerine ?Her etnik mozaik asli vatandaşımdır? düşüncesi ile sahipsiz olmadıklarını anladıkları için, dün Hakkari Yüksekova´daki Türk bayraklarıyla yürüyen 1. derece akrabamız olan Yüksekovalıların taşıdığı pankartta ?Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir? Urfa´da, Diyarbakır´da, Mardin´de, Elazığ´da, Kars´ta milli mütabakat duygusuyla sokağa dökülen Kürt kökenli kardeşlerimiz Kurtuluş Savaşı´nda cepheye koştukları gibi, burada da sokaklara dökülerek devletimizin yanında aldığından dolayı Avrupa Hristiyan Milletler Cemiyeti, okyanus ötesini Çanakkale´deki gibi, Yemen´deki gibi Muş´un kurtuluşunda Allahuekber dağlarında 1. Dünya Harbi ve öncesindeki o günkü Osmanlı coğrafyasında şehitlik mertebesine ulaşmak için birbirleriyle yarıştıklarını tarih söylüyor. Kurtuluş Savaşında da her Kürt ailesinden bu topraklar için seve seve kanlarını feda ettiği bilinmektedir.

BİRLİK VE BERABERLİK ŞART

İstanbul ve Kayseri´deki Kürt ve Türk´ün düşmanı olan, Batıya köpeklik yapan, özünde Kürt olmayan 1925´ten sonra tehcir sırasında güneydoğuda devletimize bağlı Kürt kardeşlerimiz arasında kendini kamufle eden PKK dene bu Ermeni terör örgütünün her türlü zulmünü, kalleşliğini gören kardeşlerimiz Allah´ımıza, vatanın her satına, bayrağımıza sahip çıktığını 15 Temmuz´dan sonra ülke genelinde PKK´lılar hariç batıya uşaklık yapan terörist zihniyetli komünistler hariç, tek vücut olduğunu milletimiz ve dünya şahit olmuştur. Sağduyu sahipli her etnik mozaiğe mensup tüm T.C. devleti mensupları asla provokatörlerden dolayı iğne ucu kadar birbirlerine tavır koymasınlar. Bu süreçle vatanımız ve devletimiz için birlik ve beraberlik şarttır.

KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN

Ülkemiz ve coğrafyamız şuanda puslu bir vadideymiş gibi zor bir süreç geçiriyor. Provokatör denen çabalara asla kimse prim vermesin. Şuanda gayri nizami bir harp yaşıyoruz. Savaş halinde icranın başı olan sayın Devlet Başkanımızın dediği gibi bireysel olarak duygulara kapılıp kimse kimseye saldırmasın. Onların görevi elindeki telefonlarla şüphelendikleri şahıslar, arabalar, mahallede bilinmeyen insanları tüm güvenlik kuvvetlerine bilgi vermeleri en büyük vatandaşlık görevidir. Kamuoyuna, sevenlerime, Devletine bağlı her etnik mozaiğe saygılarımla arz ederken, 15 Temmuz´da hayırsız olan bir başarısız oluşumdan devletimiz çok güçlü çıkmıştır. Kenetlendiği için şerrin sonu hayra bağlanmıştır. Aziz milletimize ve devletimize asla güveninizi yitirmeyiniz. Aziz Milletimize, devletimizin tüm kurumlarındaki devleti yönetenlere saygılarımla arz ederim.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false