Anahtar Kelimeler: Albayrak’ ziyaret

Albayrak’a ziyaret

Albayrak’a ziyaret

Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Avukat Gülfem Betül Ekinci, İki dönem Kırıkkale Milletvekilliği yapan eski Ahılı Belediye Başkanı Kemal Albayrak’ı Ankara’daki ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Kırıkkale teşkilatının yapılanma

 

EKİNCİ ZİYARET ETTİ

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Albayrak, Ekinci’ye görevinde başarılar diledi. Ekinci, “Ben bu şehrin evlatlarından biriyim ve en öncelikli sorumluluğum doğduğum şehrin insanlarının seslerine kulak vermektir. Kırıkkaleli hemşehrilerimizin, ayrım gözetmeksizin her derdi benim için çözülmesi gereken bir meseledir. Önceliğimiz partimizin programında da tüzüğünde de yer aldığı üzere insan ve insan onurudur. Her bir vatandaşımızın onurlu bir hayat yaşamalarını sağlamak için çalışmak, insanımızı evrensel değerler üzerine kurulu hayat standardına kavuşturmak asli vazifemizdir. İlk hedefimiz partimizin değerlerini benimsemiş ve özümsemiş vatandaşlarımızla, il ilçe teşkilatlarımızı tamamlayıp, akabinde yürüttüğümüz programla her bir hemşehrimin sesine ulaşmaktır.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Gelecek Partisi olarak ayrımcılığa dayalı bir politikamız asla yoktur. Tüm hemşehrimize kapımız ardına kadar açıktır. İl ve ilçe teşkilatlanmalarımızı oluştururken en önemli husus liyakattir. Partimizin değerlerine sahip çıkan, değerlerimizin sorumluluğunu bilen ve farkında olan, bu değerlerimizi korumak için emek ve mesai harcayacak her bir hemşehrimiz yol arkadaşımız olacaktır. Burada önemli diğer bir husus ise bölgecilikten ve ayrımcılıktan uzak, her kesimin söz hakkına sahip olduğu bir teşkilatlanma kurmaktır. Çünkü Kırıkkale küçük bir şehir olsa da çeşitlilik açısında oldukça zengin bir yapıya sahiptir. Bu yüzden her kesimden insanın sesi olacak seslerin yanımızda yükselmesi bizim için elzemdir.” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli