Albayrak Ankara'dan müracaat etti

Albayrak Ankara

Albayrak Ankara'dan müracaat etti

O da başvurusu yaptı

Biz memleket sevdalısıyız”

Kemal Albayrak, AK Parti'den Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Kırıkkale'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Memleket sevdalısıyız”

AK Parti Genel Merkezine milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunan Albayrak yaptığı açıklamada, "Yeni Türkiye İnşasında, Bürokrasi ve siyasi hayatımdaki tecrübe ve birikimimi doğduğum ve yaşadığım ilimize aktarmak için AK Parti`den Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Kırıkkale`den aday adaylığı başvurumu yaptım. `İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır` düsturunu benimsemiş bir memleket sevdalısı olarak, Kırıkkale`mizin 2023 hedefine sizlerle birlikte ulaşmak arzusuyla yola çıkıyorum.

Basın toplantısı düzenleyecek

Bu kutlu yolculukta hemşerilerimizle ve dava arkadaşlarımızla omuz omuza vermek, kol kola yürümek ve hayır dualarını almak benim en büyük gücüm olacaktır. Hep birlikte yeni Türkiye için, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Albayrak'ın önümüzdeki günlerde Kırıkkale'ye gelerek basın toplantısı yapacağı ve açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Abayrak'ın yakın zamanda kaybettiği babasının vefatı dolayısıyla adaylık müracaatını Ankara'dan yaptığı ve Şimdi Kırıkkale'den yaparsak kalabalık olur, nümayiş olur, gerek yok buna. Daha sonra basın açıklaması yaparız” dediği bildirildi.  

 



mehmet aksak
21.02.2015 13:01:30
kemal beyin adaylıgını tebrik ediyorum ve sonuna kadar destekçiyiz.allah yar ve yardımcısı olsun .eger kırıkkalede 3-0 yapmak istiyorsa ak parti kemal beyi 1. sıradan göstermeli yoksa başarısız olur buda bir gerçek.

  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu