Anahtar Kelimeler: hizmette

Alfa Dent hizmette

Alfa Dent hizmette

KLİNİK AÇILDI

 

Modern ve Hijyenik bir ortamda işinin ehli hekimleri ve personeliyle Kırıkkalelilerin ve dişle ilgili sorunu olan her insanın hizmetindeyiz diyen Prof. Dr. Adnan Tezel, yönetimindeki Alfa Dent diş kliniği Samsun Yılı Etiler Kavşağında hizmete açıldı.

 

 

KLİNİK AÇILDI

ALFA DENT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adnan Tezel, yaptığı açıklamasında "Kırıkkale'nin böyle bir kliniğe ihtiyacı vardı. 5 hekim 5 personelle özellikle çocuk bölümü,  modern cihazlarımız, cerrahi müdahaleler olmak üzere dişle ilgili sorunları olan herkes gelebilir. Önceliğimiz dişi kurtarmak için önce tedavidir. Her türlü, her çeşit diş tedavisini yapmaktayız. Hasta memnuniyeti önceliğimizdir. Diş sağlığı olmadan sağlıklı insan düşünemiyoruz. Vatanımıza milletimize Kırıkkale'mize hayırlı olsun inşallah” dedi.

 

HİZMET VERİYORUZ

Tezel, "En avantajlı diş tedavilerinin adresinde olduğunuzu bilmenin mutluluğunu yaşayabileceksiniz. İleriki yaşlarda daha büyük sorunlara yol açabilen diş ve diş eti tedavilerinizin en erken süreçlerde gerçekleştirilmesi önemlidir. Taşıdığınız hastalıkların teşhisinde ve sorunlarınızın giderilmesinde profesyonel hekimlerimizle gece-gündüz demeden hizmet vermeye devam ediyoruz” DEDİ.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli