Anahtar Kelimeler: Altınışık sanayide destek gördü

Altınışık sanayide destek gördü

Altınışık sanayide destek gördü

Sanayi esnafına ziyaret

‘Üretim mutlaka artacak’

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, sanayi esnafını ziyaret ederek hem sorunlarını dinleyip çözüm yollarını anlattı ve hem de destek istedi.

 

İLGİ VE DESTEK GÖRDÜ

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, sanayi esnafını ziyaret ederek hem sorunlarını dinleyip çözüm yollarını anlattı ve hem de destek istedi. Ziyarette Altınışık’a sanayi esnafının büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Altınışık’la görüntü veren esnaflar, yaşadıkları sıkıntıların artık sona erdirilmesini istediler. İlgi ve desteğe memnun olan Altınışık, sorunlara yönelik çözüm yollarını anlattı. 

 

ÇÖZÜM SAĞLAYACAĞIZ

Ziyaretle ilgili bilgi veren Altınışık, “Umut dolu bakan gözleriyle, sanayi esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her çaldığımız kapıda bizleri kurtuluş ümidi olarak gören esnaflarımız ve vatandaşlarımız ''içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlar ancak sizinle düzelebilir.'' sözlerini dile getirdi. Söz veriyoruz, ilk yıldan itibaren Kırıkkale'de üretim sağlayacağız, istihdam alanları oluşturacağız” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı