Altınışık´tan Keskin paylaşımları

Altınışık´tan Keskin paylaşımları

Altınışık´tan Keskin paylaşımları

İlçenin son hali perişan!

Kekin eski Belediye Başkanı, İş adamı Bülent Şükrü Altınışık, sosyal medyada Keskin ilçesinin son durumu ile ilgili paylaşımları ile dikkat çekiyor.

ALTINIŞIK DA PAYLAŞTI

Daha önce Keskin´in su sıkıntısı ile ilgili paylaşımlarda bulunan, bayramda da herkesi Keskin´de olmaya ve Keskin´e hafta sonları ziyaretlerde bulunup alışveriş yapmaya davet eden Bülent Altınışık, son olarak Zehra Sakallı isimli bir Keskinlinin ilçenin durumu ile ilgili sosyal medyadaki iletisini paylaştı. Bir çok resmin yer aldığı paylaşımda Keskin´in kenar mahalleleri, buralardaki asfaltsız ve kaldırımsız yollar, çevre düzenlemesi olmayan bölgeler, toz, toprak, çöpler ve dağınık bir durum dikkat çekiyor.

BELEDİYE´YE TEPKİ

Zehra Sakallı´nın resimleri paylaşarak buna yorumda bulunup ilçenin iler acısı durumuna dikkat çekmeye çalıştığı gözleniyor. Yorumda ise ?Keskin´in çevre temizliği, yolları toz içinde. Kışın çamur içindeyiz. Sağ solumuz sap saman, pislik içindeyiz?? deniyor. Hem yorumu ve hem de resimleri paylaşan Altınışık da ilçenin durumuna dikkat çekmeye çalıştı. Paylaşımın altında ise bir çok yorumun yer aldığı gözleniyor. Yorum yapanlar da Kekin Belediyesi´ne tepki gösteriyor. 



ahmet
14.10.2016 11:35:42
işin garip tarafı o yol Bülent beyin zamanında asfaltttı da şimdi mi toprak yol,neden kendi zamanında yapmadı ve paylaşımı yaptığı kişi zehra sakallı yani bir önce ki başkanın akrabası,neden akrabası başkan ken bu paylaşımları yapmadı.yorum sizin

Serkan
14.10.2016 17:03:28
Yahu Ahmet bey el insaf. Bülent bey başkanlık döneminin üzerinden tam 12 yıl geçmiş 3 başkan değişmiş. Sen biliyormusun ki bu büleny beyden sonra gelen 3 başkan da Bülent bey zamanında yapılan hizmetlerin üzerine 1 taş koymamış. Zaten insanların yaptıklarını hiç konuşmaz yapılmayan birşey gördümü hemen yargılamaya başlarsınız. Sana burada Bülent Altınışık´ın Keskine neler yaptığını anlatmaya çalışmayacağım. Bir Keskinli olarak Bülent Altınışık 100 yılda yapılmayan hizmeti 5 yılda yapmış hepimizinde hayır duasını almıştır. İnsanları bu şekilde yargılamadan önce biraz araştırma yaparsak çok iyi olur. Aksi takdirde insanların hakkını yemiş oluyorsunuz. Mevcut başkan, ve daha önceki 2 başkanda iktidar partisinin Başkanları, hani onlar ne yapmışlar. 3 ünün toplasan Bülent Altınışık´ın yaptığının %10´unu yapmamışlardır. Yiğidi öldür hakkını yeme. yorum sizin.

AHMET
18.10.2016 12:09:15
utanma da kalmamış.yollar yapılmadan önce başkan çalışmıyor yol yapılmıyor derler yapıldıktan sonra karayolları yaptı derler su akmıyor derler başkanı sorumlu tutarlar yapıldıktan sonra dsi yaptı derler,toki için becermez derler yapıldıktan sonra başbakanlık yaptı derler,maaş ödeyemez derler ödendikten sonra devlet ödedi derler,derler de onlar hala utanmadan arlanmadan ki ar damarları çatlamışlar konuşurlar.bilent bey yaptıysa görevini yapmış işi oydu,dede beyde yapıyor çünkü işi o.bülent bey keskini paris falan yaptıda haberimiz mi olmadı.şimdi son olarak yırtınanların son çırpınışları tarihin tozlu sayfalarına gömüldülerde o yüzden bağırın bir daha keskinli siz ve sizin gibilere fırsat vermeyecek.

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu