Anahtar Kelimeler: Altınışık’ seçim mesajları

Altınışık’tan seçim mesajları

Altınışık’tan seçim mesajları

Önemli açıklamalarda bulundu

‘11 bin köy okulu açılacak’

 

‘Coğrafya avantajı kullanılacak’

 

’14 Mayıs’ta tarih yazılacak’

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Pazar günü yapılacak seçim öncesinde sosyal medya hesaplarından önemli mesajlar vermeye devam ediyor.

 

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Pazar günü yapılacak seçim öncesinde sosyal medya hesaplarından önemli mesajlar vermeye devam ediyor. Sosyal medyadan gündem, seçim ve geleceğe yönelik açıklamalar yapan ve paylaşımlarda bulunan Altınışık, son paylaşımında Türkiye’nin coğrafik konumunun en iyi şekilde değerlendirileceğini ve 11 bin köy okulunun da açılacağını söyledi.

 

KÖY OKULLARI AÇILACAK

Ülkenin coğrafik konumu ve enerji üretimi hakkında açıklamada bulunan Altınışık, “Coğrafi konumumuz ve iklim avantajlarımızı verimli olarak kullanacağız. Enerji alanında Türkiye'nin en gözde ili Kırıkkale olacak. Söz veriyoruz” dedi. Köy okulları ile ilgili açıklama yapan Altınışık, “İYİ Parti iktidarında 11 bin köy okulu açılacak, 100 bin Öğretmen ataması yapılacak. Öğretmenlerimiz tarih yazacak” dedi.

 

TARİH YAZILACAK

Esnaf ziyaretlerini de sürdüren Altınışık, “Esnaf ve hemşehrilerimizin sesi olmaya devam ediyoruz. Mevcut ekonomik gidişattan, göç dalgasından, işsizlikten bunalan hemşehrilerimiz kararını İYİ Parti ile vermiş. Gittiğimiz her yerde bizleri bağrına basan, umut dolu gözlerle bizleri karşılayan hemşehrilerimizin teveccühü ile 14 Mayıs'ta Kırıkkale'de tarih yazacağız” açıklamasında bulundu. 

 

GÜNDEN GÜNE GELİŞECEK

Altınışık, ziyaretlerinde gördüğü vatandaşlarına kendilerine yönelik umutları için açıklamada bulunarak, “Hemşehrilerimizin seslerine kulak vererek mevcut sorunlara dair notlarımızı aldık. Bizleri kurtuluş umudu olarak gören hemşehrilerimizin umutlarını boşa çıkarmayacağız. Söz veriyoruz Kırıkkale'nin tüm sorunları İYİ Parti İktidarında ilk yıldan itibaren çözülecek ve Kırıkkale günden güne gelişecek” paylaşımında bulundu. 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı