Anahtar Kelimeler: Altınışık’ teşekkür

Altınışık’tan teşekkür

Altınışık’tan teşekkür

Desteğe teşekkürlü yanıt

 

“Teşekkürler Kırıkkalem”

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ziyaretine gösterilen ilg ve desteğe teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

 

ALTINIŞIK TEŞEKKÜR ETTİ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Kırıkkale ziyaretinin yankıları sürüyor. Ziyaret büyük ses getirirken, Altınışık, Kırıkkalelilere ziyaretten dolayı destek ve ilgileri için bir teşekkür mesajı yayınladı. Kırıkkale kamuoyunun ziyarete büyük ilgi gösterdiğine dikkat çeken Altınışık, Teşekkürler Kırıkkalem” başlığı ile yayınladığı mesajında “İYİ Parti, Kırıkkale'de, 14 Mayıs'ta Tarih Yazacak” dedi.

 

KIRIKKALE TARİH YAZACAK

Altınışık, “Teşekkürler Kırıkkalem! Bugün, Türkiye'nin Umudu, Milletimizin Güneşi Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi Başkanımız Sayın Mansur Yavaş Kırıkkale'mizde büyük bir coşkuyla karşılandı. Kırıkkale'mizin ve gündeme dair konulara değinen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Mansur Yavaş hemşehrilerimizin gönüllerini bir kez daha fethetti. Hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve teveccühlerine teşekkür ediyoruz. İYİ Parti, Kırıkkale'nin göz ardı edilmesine müsade etmeyecek. İYİ Parti, Kırıkkale'de, 14 Mayıs'ta Tarih Yazacak” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı