Anahtar Kelimeler: Amatör spora destek

Amatör spora destek

Amatör spora destek

3 - 9 Ekim tarihleri arasında Amatör Spor Haftası etkinleri kapsamında düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri malzeme dağıtım töreni Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

DESTEK ÇALIŞMASI

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen programda katılımcılara hitap eden Vali Tekbıyıkoğlu, bir şehrin gelişirken, sadece ekonomisiyle değil; sanatıyla, esnettiğiyle ve sporuyla beraber geliştiğini ifade etti. Olimpiyat madalya sıralamasına bakıldığı zaman, gelişmiş ülkelerin çok daha fazla madalya kazandığının müşahede edildiğini ifade eden Tekbıyıkoğlu, “Devletimizin, bu yol da gösterdiği gayreti takdir etmek lazım. Hakikaten hiçbir bölgeyi gözetmeksizin, her yerde spor tesislerimizin sayısı arttı. Türk milleti, bütün coğrafyasıyla beraber çok yetenekli bir millet. Eğer imkân verilirse, dünyanın en başarılı sporcularını çıkaracağımıza ben inanıyorum. Kırıkkale’mizde de son günlerde önemli aktiviteler de bulunduk. Boks alanında bir Türkiye şampiyonası düzenlendi.

SAHİP ÇIKILACAK

Türkiye’de en büyük katılımlı bir Türkiye şampiyonası, Kırıkkale’de düzenlendi. Hem yıldızlar bayan grubunda ve hem de yıldız genç erkekler grubunda oldukça yüksek katılım oldu. Onun akabinde ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ sloganıyla bir organizasyon düzenlendik. Kırıkkale’de ilk defa Türkiye şampiyonası etabı gerçekleştirilmiş oldu. Ben şehre teşekkür ediyorum, çünkü şehir bu şampiyonayı sahiplendi. Renkli bir havada, şehrimize bambaşka bir aksiyon kazandıracak şekilde tertip oldu. İnşallah bir sonraki senede bunu uluslararası düzeye, hep beraber, şehrin gayretiyle çıkarırız” dedi.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale’de olduğu müddetçe Kırıkkale’nin sporuna elinden gelen bütün desteği vereceğini aktaran Vali Tekbıyıkoğlu şu ifadelerde bulundu: “Kırıkkalespor’a geçtiğimiz günlerde destekte bulunduk ve şehrimizin takımına destekte bulunmaya devam edeceğiz. Kırıkkale’nin bir mabedi var Fikret Karabudak stadı. Çok yakın zamanda oranın tadilatını ve ışıklandırmasını gerçekleştirip, tadilat ve tamirat süreci tamamlandıktan sonra ki bütün maçlarımızı, Kırıkkalelilerin çok sevdiği vazgeçemediği, bütün taraftar gruplarının desteklediği, Fikret Karabudak Stadyumu’nda hep beraber buluşacağız inşallah.

DAĞITIM YAPILDI

Ben bu isabetli destekte benim yanımda duran bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu programın şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Sırrı Zengin ise yapılan yardımların amatör spor kulüpleri için çok büyük destek ve katkı sağladığına dikkat çekerek desteklerinden dolayı Vali Tekbıyıkoğlu’na teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından spor kulüplerine malzemeleri, Vali Tekbıyıkoğlu ve protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false