Anahtar Kelimeler: Anaokulu açtılar

Anaokulu açtılar

Anaokulu açtılar

AÇILIŞ İÇİN GELDİLER

TBMM Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Türk Kızılay tarafından Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım himayesinde başlatılan "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Kırıkkale'de yaptırılan Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulunun açılış törenine katıldı.

 

 

AÇILIŞ İÇİN GELDİLER

TBMM Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Türk Kızılay tarafından Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım himayesinde başlatılan "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Kırıkkale'de yaptırılan Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulunun açılış törenine katıldı. Kırıkkale'de Kızılay himayesinde yaptırılan anaokulu açılışına TBMM Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin katıldı. Törende yaptığı konuşmada, yaklaşık 4 ay önce göreve getirildiğini anımsatarak, Milli Eğitim Bakanlığının yükünün toplumun tüm kesimine yayılması gerektiğini söyledi.

 

MISTAÇOĞLU AİLESİ DESTEK OLDU

Bu çerçevede hayırseverleri birlikte çalışmaya davet ettiğini belirten Tekin, "Dolayısıyla bugün burada bizi bir araya getiren mutlu olayın sebebi bir hayırseverimiz, Mıstaçoğlu ailesi. Başta Mıstaçoğlu ailesi olmak üzere bütün hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı. Okul yaptıran Mıstaçoğlu ailesinin isminin bu sayede yaşayacağını aktaran Tekin, "Arkasından hayır dualarıyla anılacaklar. Bütün hayırseverlerimizi bu anlamda bu türden hiç bitmeyecek sadakayı cariyeye dahil olmaya, katkı vermeye davet ediyorum." diye konuştu.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Tekin, Yıldırım ve beraberindekiler, konuşmaların ardından okulun açılışını yaparak sınıfları gezdi, çocuklara hediye verdi, okul bahçesine fidan dikildi. Açılışa, Vali Mehmet Makas, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türk Kızılay G​​​​​​​enel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, bağışçı aile, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı