Anahtar Kelimeler: Anayasayı değiştireceğiz

Anayasayı değiştireceğiz

Anayasayı değiştireceğiz

Anayasayı değiştireceğiz

Ak Parti Milletvekili Adayları adaylar Yenimahalle'de organize edilen mahalle toplantısına katıldılar.

YAPILANLAR ANLATMAKLA BİTMEZ

Ak Parti Milletvekili adayları Yenimahalle'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler. Ali Delen tarafından organize edilen Yenimahalle mitingine katılan vekil adaylar 2002 öncesi Türkiye ve 2002'den sonra yaşanan Türkiye'ye den bahsettiler. 7 Haziran seçimlerinde Kırıkkalelilerden büyük destek beklediklerini ifade eden Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Ben sizin içinizden birisi olarak sizlerin dertlerini ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Ak Parti iktidarının yaptıkları anlatmakla bitmez. Bu dava hepimizin davası, çocuğumuzun gelecek nesillerimizin refah içinde yaşama davası. 2002'den önceki Türkiye ile 2002'de Ak Parti iktidarı ile gelen hizmetleri bir kıyaslayalım. Türkiye nerden nerelere geldi. Bunu bilip istikrarın sürmesini istemeyenler vebal altındadır. Kırıkkale istikrarın ve hizmetlerin devam etmesini istiyor. Biz sizlerden aldığımız destekle bundan sonra sevgi ve saygı çerçevesinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. 30 yıldır yapılamayanı yapıp Anayasayı 400 milletvekili ile değiştireceğiz. Ak Parti çok kritik bir eşikte bu eşiği sizlerden aldığımız destekle inşallah aşacağız ve ikinci yarı diye tabir ettiğimiz 7 Haziran seçimlerini başarıyla atlatıp Yeni Türkiye'nin temellerini hep birlikte atacağız” diye konuştu.

BU KADRO HİZMET KADROSU

Ak Parti'ye karşı halkın ciddi sevgi ve teveccüh gösterdiğini söyleyen Ramazan Can yaptığı konuşmada, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.  Hep birlikte bizi meclise gönderin hep birlikte sizlere hizmet edelim. Bizler Kırıkkale'ye hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Çocuklarımız yapılacak hizmetlerle daha da rahat edecek. Hastanelerde bıçak parası verdiğimiz günleri hatırlayın. Şimdi bir hastamız olduğunda helikopterle gelip hasta alınıyor ve hastaneye yetiştiriliyor. Bu zamana kadar alınan mesafeler bundan sonra da daha iyi olacak. Bunlar sizlerin değerli oyları ile oluyor, ben her kesimin sorunlarını bilen biriyim bu kadro hizmet kadrosu ve hizmetin devamı için destek verin” dedi.

3-0 İÇİN OY İSTİYORUZ

Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise Kırıkkale halkının her zaman Ak Parti'ye destek verdiğini ve bu seçimde de desteklerini esirgemeyeceğini belirterek, Geçmişte seçimde Kırıkkale halkından 3-0 için oy istedik ve 3-0'ı çıkardık. Bu dönemde de yine 3-0 için oy istiyoruz ve 3 milletvekilini de meclise göndereceğiz. Ama bu sefer her seçimde olduğu gibi oyumuzu yükselterek gideceğiz ve Kırıkkale'nin gücünü göstereceğiz. Ak Parti'nin 2023 vizyonu var. Bu vizyonu gerçekleştirecek olan bu meydanda toplanacak olan yine sizler olacaksınız. Ak parti hizmetleri bitmez, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetler anlatmakla bitmez sizler zaten birçoğunu biliyorsunuz. Biz artık yarın yapacaklarımızı konuşuyoruz” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli