Anahtar Kelimeler: Ankara’ ziyaretler

Ankara’da özel ziyaretler

Ankara’da özel ziyaretler

Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Merih Karayol ve Kırıkkale eski Belediye Başkanı Hayati Karayol Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön’ü makamında ziyaret etti.

ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaretle ilgili bilgi veren Akyön, “Bir değer kolay yetişmiyor. Bir gurur kolay elde edilmiyor. Bir cevher sarrafını arıyor. Tüm bunları elde etmek için tüm bunları taşıyan birde örnek ebeveyn gerekiyor. Eğer tüm bunlar bir güzel insanda var ise onuda takdir etmek gerekiyor. Eğer bu takdiri görenler var ise onunda alnından öpmek gerekiyor. İşte bu değer, bu cevher, bu gurur Ankara’nın ikinci metropol ilçesi Keçiören’in Başkan Yardımcısı hemşehrim dostum, kardeşim Sayın Merih Karayol’dur. Örnek ebeveyn ise Kırıkkale’ye bir dönem damga vuran halan onun alt yapı başta olmak üzere bir sürü yerinde başarılı hizmet eden Av. Hayati Karayol abimizdir. 

 

GURUR DUYUYORUM

Örnek ebeveyn ise Kırıkkale’ye bir dönem damga vuran halan onun alt yapı başta olmak üzere bir sürü yerinde başarılı hizmet eden Av. Hayati Karayol abimizdir. Bu gururumuz olan değeri bilen, gören en büyük metropolde yardımcısı olarak görev veren elinden öpülecek isim ise Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut Altınok’tur. Her üçüne de selam saygı şükranlarımı sunuyorum. Bugün bizleri ziyareti ve Kırıkkale sevdası hediyesi mutlu etmiştir. Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı olarak çok teşekkür ederim. Varlığınla gurur duyuyorum. Allah’a emanet ol” dedi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu