Anahtar Kelimeler: Anne oteli hizmete açıldı

Anne oteli hizmete açıldı

Anne oteli hizmete açıldı

Anne oteli hizmete açıldı

 

Güzel bir çalışma

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mustafa Boyabatlı Yüksek İhtisas Hastanesinde faaliyete geçen Anne Oteli hakkında açıklamalarda bulundu.

6 ODA VE 13 YATAK

Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Anne Oteli hakkında açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mustafa Boyabatlı, Yüksek İhtisas Hastanesi´ne başvuran doğumu yaklaşan, Yeni doğan yoğun bakım ünitesinde bebeği yatan ziyaretçilerin iyileşme süresince, anne-bebek bağının geliştirilmesinde, anne sütünün eksiksiz tedavi gören bebekler tarafından alınabilmesi için annelerin kalacakları ve annenin doğum sonrası dönemini ev ortamında,  daha rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesi amacıyla Yüksek İhtisas Hastanesinde faaliyete geçen Anne Oteli hizmete açıldı.

ÖNLENMİŞ OLACAK

Anneler doğum yaptıktan sonra küvöz ihtiyacı veya çeşitli sebeplerle bebeklerinden ayrı kala bildiğini belirten Boyabatlı, ?Anne oteli sayesinde artık bebekleri ile aynı çatı altında hiçbir endişe taşımadan rahatlıkla kalabilecekleri bir ortam oluşturduk. Bebeğin annesinden ayrı kalması hem anne hem de bebeğin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor. Annede depresyon oluşuyor. Süt salgısında azalma meydana geliyor. Bu direkt bebeğin sağlığını ve bakımını etkiliyor. Açmış olduğumuz anne oteli sayesinde tüm bu olumsuzluklar önlenmiş olacaktır´ dedi.

TAM BİR OTEL HİZMETİ

Boyabatlı yaptığı açıklamada , ?Ayrıca Kırıkkale ilçe ve köylerinde gelemeyerek zorlu koşullar da doğum için hastaneye ulaşamayacak riskli gebelik geçiren anne adayları da doğum öncesinde anne otelimizde ağırlanabileceklerdir´ dedi. Açmış olduğumuz Anne Oteli 6 oda ve 13 yatak kapasitesi sayesinde  tüm  bu olumsuzluklar önlenmiş olacak  hizmet kalite standartları  artırılarak tam bir otel hizmeti verecektir? ifadelerini kulandı.



ilhat
25.11.2015 20:54:31
hayırlı olsun güzel ve örnek bir hizmet. tebrikler.

  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu