Anahtar Kelimeler: Anneler sosyalleşiyor

Anneler sosyalleşiyor

Anneler sosyalleşiyor

İçleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nün desteklediği İyi ki Varsın Annem Projesi kapsamında anneler sosyal etkinlik düzenledi.

ETKİNLİK YAPILDI

Proje kapsamında anneler Dinek Dağı’nda keyifli vakit geçirdi. Etkinlikle ilgili bilgi verildi ve “İçleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nün desteklediği İyik i Varsın Annem Projesi kapsamında annelere yönelik sosyalleşmeleri ve toplumda kendilerini motive etmeleri adına yaşadıkları travmalardan uzaklaştırmak için gezi ve piknik düzenledik. Balışeyh Gençlik Merkezi ve Dinekdağı’nda anneler atlara binerek çocukluk dönemlerini yaşadılar. İyi ki Varsın Annem Projesi ile anneler sosyalleşiyor. Etkinlikte renkli görüntüler yaşandı” açıklaması yapıldı.  

 

FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Ayrıca “Umuda Yolculuk Derneği ve Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Derneği bağımlılık sendromu yaşayan canı yanmış anneler olarak yaşadıklarımız tecrübelerimiz ve hissettiklerimiz, çocuklarımızın düştüğü tuzaklara başkaları düşmesin, başka annelerin babaların canı yanmasın diye aktif çalışmalar yapıyoruz. Gençleri topluma kandırma adına faaliyetlerimiz sürüyor ve hiç bu işe bulaşmamış ailenin farkındalığını artırma adına saha çalışmalarımız devam etmektedir” bilgisi de verildi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı