Anahtar Kelimeler:

BİRAZ UCUZ KAÇMADI MI?

BİRAZ UCUZ KAÇMADI MI?

Kırıkkale’ye yatarım ve destekleri süren Fİ-YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan’dan, Kırıkkalespor’a destek geldi. İnan, Kırıkkalespor’un formasının üstüne 50 bin TL karşılığında reklam verdiklerini açıkladı

 

TAKIMA SPONSOR OLDU

Kırıkkale’nin kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Fİ-YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan “Fİ-YAPI Kırıkkale sayesinde Anadolu’ya büyük projeler yapacak. Kendimizi artık daha da sorumlu hissediyoruz. Biz sadece beton dikip, tuğla örüp, demir bağlamaya gelmedik. Biz sosyal ve kültürel alanlar, bulunduğumuz yere de farklı yatırımlar yapmaya geldik. Buradan kazanıyoruz, tabii ki buraya harcayacağız. Örneğin spor faaliyetlerine destek olmak istedik ve Kırıkkalespor’a destek olmaya geldik. Bu tip sosyal sorumluk bilinci ile hareket edeceğiz. Olması gereken de budur diye düşünüyoruz” dedi. İnan, Kulüp Başkanı Ali Koç Uzel’le görüştü. Uzel, desteğinden ötürü İnan’a teşekkür etti. 

 

KONUT AÇIKLAMASI

Ocak 2012’den itibaren proje içeriği gereği kademeli olarak konutlara zam geleceğini açıklayan Fİ-YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, en son alanların pahalıya konut alacaklarını ifade etti. Bunun bir strateji olduğunu kaydeden İnan, projeye inananların elini çabuk tutmaları gerektiğinin altını çizdi. 40 günlük bir sürede 500 konut sattıklarını ve bunun için Kırıkkale halkına teşekkür ettiklerini söyledi. Kırıkkale karşı sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini ve Kırıkkale halkını çok sevdiklerini anlatan İnan, “Kızılırmak ve havzası çok güzel. Kırıkkale insanı da sıcak ve samimi. Biz çok memnunuz. Buranın ekmeğini yiyoruz. Buradan kazandığımızı yine buraya harcama bilincindeyiz. Çok para kazanmayacağız. Sürümden kazanacağımız için biz ucuza konut yapıyoruz” dedi.

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli