Anahtar Kelimeler:

KONGRELER SÜRÜYOR

KONGRELER SÜRÜYOR

Ak Parti Çelebi ilçe başkanlığını 3 dönemdir başarıyla sürdüren ancak tüzük gereği aday olamayan Murat Yakut’un yerine Murat Keskinkılıç aday gösterildi

 

 

KONGRE YAPILDI

310 delegenin oy kullandığı seçimlerde Keskinkılıç Çelebi ilçesinin ak parti ilçe başkanı oldu. Çelebi halk eğitim merkezinde yapılan seçimlere İl Başkanı Mehmet Demir, il başkan yardımcıları Kazım Parlak, Yasemin Kayalı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çelebi belediye başkanı Süleyman Uluyol, Konur Belediye Başkanı Ömer Çiçek ve Çelebili vatandaşlar katıldı. Kongrede kısa bir konuşma yapan Başkan Murat Yakut, “AK Parti kurulduğu günden itibaren bu hareketin içerisinde yer aldık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle yaklaşık 10 yıl aynı çatı altında siyaset yaptık, Türkiye de ve Kırıkkale de çelebi ilçemizde güzel işlere imza attık. İnanıyorum ki bizden sonra gelecek olan yeni yönetimdeki arkadaşlarda bizden aldıkları bayrağı bir üst sıraya çıkaracaklardır. Kongremizin çelebi ilçesine hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

10 YILDIR BİRLİKTEYİZ

Başkan Uluyol’un konuşmasının ardından söz alan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir ise, “Ak Parti olarak 10 yıldır sizlerle birlikteyiz. Siyasette dengeleri değiştiren bir partinin neferleriyiz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle siyasi sahnede siz değerli halkımıza hizmet ettiğimiz için çok ama çok mutluyuz. Bugün burada partimize büyük emek vermiş değerli başkanımıza 10 yıldır verdiği çalışmadan ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisini bir başkan olarak değil bir partili olarak yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi, seçimlerde tek aday olan Murat Keskinkılıç Çelebi’nin yeni ilçe başkanı olarak seçildi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli