Anahtar Kelimeler:

KIRIKKALE'YE UZANAN DOLANDIRICILIK

KIRIKKALE

Dolandırıcıların Kırıkkale’nin bir ilçesindeki mal müdürü vekilini ilginç bir yöntemle dolandırdığı ortaya çıktı. O kişinin kim olduğu merak konusu…

                           

DOLANDIRICILIK OLAYI

Tunceli`nin bir ilçesinde özel idare müdürü olarak görev yapan kişiyi, "suç örgütüyle bağlantını tespit ettik" diyerek 100 bin lira dolandırdıkları iddia edilen kişilerin Kırıkkale`nin bir ilçesindeki mal müdür vekilini de aynı yöntemle dolandırdığı belirlendi. Alınan bilgiye göre, Tunceli`nin bir ilçesinde özel idare müdürü olarak görev yapan V.G`yi, "Suç örgütüyle bağlantını tespit ettik. Başınızın belaya girmemesi için bize bir miktar para yatırmanız gerekiyor" diyerek 100 bin lira dolandırdıkları iddia edilen H.B. G.G. (25), M.K. ve A.B`nin Alanya Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamaları devam ediyor. Polis, zanlıların ifadesi doğrultusunda V.G`yi arayıp kendisini savcı olarak tanıtan 35 yaşındaki Y.B`yi de çalıştığı inşaatta yakaladı.

 

KIRIKKALE’YE UZANDI

Olayla ilgili araştırmayı genişleten polis ekipleri, zanlıların Kırıkkale`nin bir ilçesindeki mal müdür vekili H.K`yi de aynı yöntemle dolandırdığını tespit etti. H.K`nin yatırdığı 21 bin liranın 2 bin 500 lirasının zanlılar tarafından çekildiği, kalan paranın ise polis ve mal müdürünün birlikte hareket etmesi sonucu bloke edildiği bildirildi. Polis ekipleri, Alanya`daki yapımı devam eden huzurevi inşaatında çalışırken yakalanan zanlıların ifadesi doğrultusunda, özel idare müdürü V.G`nin yatırdığı 100 bin liranın 12 bin 750 lirasını ele geçirirken, 45 bin liranın Şanlıurfa`daki bir kişiye havale edildiğini tespit etti. İfadelerinde yüzde 5 komisyon karşılığında bu işi yaptıklarını belirten zanlıların para trafiğini belirlemek amacıyla bankalara yazı gönderildiği öğrenildi.

 

YAKALANDILAR

Tunceli`nin bir ilçesinde özel idare müdürü olarak görev yapan V.G`yi, "suç örgütüyle bağlantını tespit ettik" diyerek 100 bin lira dolandırdıktan sonra bu kişinin evine giderek suç örgütü operasyonunun devam ettiğini belirtip 29 bin lira daha isteyen zanlılar dün Alanya`da polis tarafından yakalanmıştı.

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli