Anahtar Kelimeler:

Öğrencilere Moral Desteği

Öğrencilere Moral Desteği

Van`da meydana gelen depremlerin ardından Üniversite sınavına hazırlanmaları ve eğitimlerini aksatmamaları için Kırıkkale`de ağırlanan 60 depremzede öğrenci sinemada stres attı

 

Film İzlediler

Van`da yaşanan iki depremin ardından Kırıkkale`ye gelerek hem Üniversite sınavına hazırlanan hem de eğitimlerine devam eden depremzede 60 öğrenci, Valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Genç İş Adamları Derneği ve Makro Avm`nin katkılarıyla sinemaya götürüldü. Depremzede öğrenciler `Dedemin İnsanları` adlı filmi izledi. Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, Anadolu Genç İşadamları Derneği İkinci Başkanı İbrahim İçler ve Makro Avm Müdürü Metin Korkmaz`ın da katıldığı programda, depremzede öğrenciler filmin ardından yemek yedi.

 

Destek Olunuyor

Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, deprem nedeniyle zor günler geçiren öğrencilere destek vermek amacıyla böyle bir organize gerçekleştirdiklerini belirterek, "Öğrencilerimize biraz olsun depremi unutturmak, onları o psikolojiden kurtarmak istedik. Onları mutluluğu bizi de mutlu eder" dedi. Depremzede öğrenciler ise Kırıkkale`de kendilerine verilen destek nedeniyle herkese teşekkür ederek, "Bize gösterilen bu ilgi, bu yakınlığın karşılığını eğitimimizde başarılı olarak vereceğiz" diye konuştu.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli