Anahtar Kelimeler:

Şubat'ta Açılacak

Şubat

Geçtiğimiz yaz aylarında çıkan bir yangında tamamen kül olan Moda Life’nin fabrikası tamamen yenilendi. Hasarın çok büyük olduğu fabrikada yenileme çalışmaları son aşamaya geldi. Fabrika Şubat ayında açılacak…

 

Çalışma Sürüyor

Çıkan yangında tamamı kül olan fabrikada önce hasat tesbiti yapıldı. Ardından ise yanan malzemelerden geriye kalanlar fabrikadan çıkarıldı ve hurdaya verildi. Sigorta kapsamında olan fabrikada yenileme çalışmaları da yapıldı. Fabrikadaki bu çalışmaların son aşamaya geldiği öğrenildi. Şubat ayında açılması planlanan fabrikada çalışma sürüyor. Fabrika sahiplerinden Basri Tonga bu konuda açıklamada bulunarak, bilgiler verdi.

 

Açılış Olacak

Fabrikayı tamamen yenilediklerini söyleyen Basri Tonga, “Hasar çok büyüktü. Her şeyi yeniden yapmak, her şeye yeniden başlamak zorunda kaldık. Sıfır bir fabrika kuruyoruz. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Üretimi OSB’deki diğer fabrikada yürütüyoruz. Şubat ayında yeni fabrikayı açacağız. Üretim burada da devam edecek. Tesiste son çalışmaları yapıyoruz. Tamamen yeni bir fabrika ile çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.

 

Kırıkkale’ye Teşekkür

Kırıkkale kamuoyunun kendilerine büyük destek verdiği söyleyen Basri Tonga, “Bu süreçte Kırıkkale’nin bize büyük desteği oldu. Herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. Üretimde aksama olmaması ve siparişleri karşılamak için ikinci fabrikada üretime aynen devam ettiklerini söyleyen Basri Tonga, “Üretimimizi aksatmadık. Diğer fabrikamızda çalışmaya tam kapasite devam etti. Yeni fabrika devreye girince rutine dönmüş olacağız. Hedeflerimizi aynen koruyoruz. İstihdam kapısı olmaya devam edeceğiz” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı