Anahtar Kelimeler:

35 Öğrenciye Yardım

35 Öğrenciye Yardım

Kırıkkale`nin Bahşılı Kaymakamlığı, Atatürk İlköğretim Okulu idaresinin tespit ettiği ekonomik durumları iyi olmayan 35 öğrenciye okul formaları ve giysi alarak destek oldu

 

Giysi Yardımı

Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan aracılığı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Atatürk İlköğretim Okulu idaresinin tespit ettiği ekonomik durumları iyi olmayan öğrenciler, mağazaya götürülerek giydirildi. Okul Müdürü Sefayet Özbek, "Öğrencilerimizin köy okullarından taşıma ile eğitimi yapılıp, onların öğle yemekleri dahi Milli Eğitim Müdürlüğümüzden karşılanmaktadır. Sabah evlerinden alınan öğrenciler yine akşam evlerine teslim edilmektedir. Eğitime verdiği destekten dolayı Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

 

35 Öğrenciye

Bu tespit ettiğimiz 35 öğrenci gerçekten ailevi durumları iyi olmayan, üzerlerinde hala yazlık giysilerle okula gelmekte olan öğrencilerimizdi. Her gün derslerini ihmal etmemek şartı ile öğrencilerimizi bizzat mağazaya götürerek giysilerini kendi üzerlerinde deneyerek aldık. Bütün öğrencilerimiz çok sevindi ve Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan`a teşekkür ettiklerini ilettiler" dedi. Yeni elbiselerine kavuşan öğrenciler ise kışı sıcak elbiselerle geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlar.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli