Anahtar Kelimeler:

Herkes Bu Düğündeydi

Herkes Bu Düğündeydi

Kırıkkale`nin Balışeyh İlçesi Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu`nun kızı Emel Dedelioğlu ve damat Hamza Yavuz Ankara`nın Sincan İlçesi Nihavent Düğün Salonunda görkemli bir düğün töreni ile evlendiler

 

Herkes Oradaydı

Siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarının bir araya geldiği düğünde nikahı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kıydı. Düğün şahitliğini ise TBMM Milli Savunma komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir yaptı. Düğüne, TBMM Milli Savunma komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale AK Parti Milletvekillerinden Ramazan Can, Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın iletişim danışmanı Şevket Dedelioğlu, Kırıkkale ilçe belediye ve belde başkanları, parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve davetli katıldı.

 

Ömür Boyu Mutlu Olun

Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve eşi Hatice Dedelioğlu, gelen davetlileri kapıda karşıladı. Düğünde çeşitli ikramlar, yöresel oyun ve müzikler davetlilerden büyük beğeni gördü. Nikah şahitliğini yapan Oğuz Kaan Köksal, evlilik cüzdanını damat ve geline birlikte verdi. Köksal yaptığı konuşmada, ``Dünyada her şey halledilir. Olaya güzel yanından, bardağın daima dolu tarafından bakarak bugünkü mutluluğunuzu ömür boyu sürdürün. Evlilik müessesesinde önemli olan evli çiftlerin birbirlerine olan saygı ve sevgisidir. Bunu yaparsanız hayatınızdaki her türlü problemler çözülmüş olur. Hep birlikte ömür boyu mutlu olun. Mutlu ve bahtiyar olarak ihtiyar olun`` dedi.

 

Hayırlı Evlatlar Diledi

Kırıkkale Valisi Güner de konuşma yaparak, evliliğin anahtarının saygı, sevgi ve sebat etmek olduğunu belirterek, çiftlere Allah`tan hayırlı evlatlar diledi. Belediye başkanı Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, en mutlu gününde tüm dostlarının kendisini yalnız bırakmadığını, bu vesile ile duyduğu memnuniyetini dile getirerek, düğüne gelen davetlilere teşekkür etti. Düğün, takı merasiminin ardından sona erdi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı