Anahtar Kelimeler:

BAŞBAKANLIĞA Gittiler

BAŞBAKANLIĞA Gittiler

Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan ve minibüsçü arkadaşları ATALAY’ı başbakanlıkta ziyaret ettiler. Atalay’la yerinde görüşen Güven Ceylan sorunlarını anlatıp sohbet ettiler. BEŞİR ATALAY Başbakanımızın rahatsız olduğundan dolayı bu ara çok yoğun olduklarını Van depremiyle ilgili sıkıntılarla bizzat kendilerinin ilgilendiğini söyleyerek neredeyse Van’lı olduk diyerek sohbet ettiler.

ATALAY Sıkıntıları Dinledi

Başbakan yardımcısı Beşir Atalay sıkıntılarını sordu. Güven ceylan hiçbir sıkıntılarının olmadığını sadece akaryakıtdan dertli olduklarını söyleyerek, eski terminaldeki bir takım sorunları dile getirdi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın kendilerine yardımcı olduklarını söyleyerek, ATALAY’ı daha iyi yerlerde görmek istediklerini söyledi. Beşir ATALAY’da Güven CEYlAN’ın iyi bir başkan olduğunu seçimlerde minibüsçülerin ve Güven CEYLAN’ın verdiği destekden memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

CEYLAN’dan Hediye

Minibüsçüler odası başkanı güven ceylan, Başbakan yardımcısı Beşir Atalay’a minibüsçüler odasının simgesi olan ve Beşir Atalay’ında resmi bulunan bir tablo hediye edildi. ATALAY hediye için teşekkür ederek Cuma ve cumartesi günleri Kırıkkale’de olacağını ve Kongre yapacaklarını söyledi.

Şoförler Federasyonluğunuda Ziyaret Ettiler

Türkiye Şoförler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ı da yerinde ziyaret eden Ceylan, Kırıkkale’ye Minibüsçüler Odasına’da davetlerini bildirerek kısa bir sohbetin ardından yemeklerini yedikten sonra ayrıldılar.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu