Anahtar Kelimeler:

Öğrencilerle Yemek Yedi

Öğrencilerle Yemek Yedi

Sulakyurt İlçesinde Kaymakam Yunus Can İnal, yaptığı okul ziyaretinde öğrencilerin yediği yemeği de kontrol etti. Okulu ziyaret eden Kaymakam, öğrencilerle birlikte yemek yedi

 

 

Okulu Ziyaret Etti

İlçedeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ilçe dışından gelmeleri nedeniyle öğle yemeği ihtiyaçları evlerinden ya da okul kantininden karşılanıyordu. Okul Müdürü Fazlı Erol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım`ın girişimleri, İlçe Kaymakamı Yunus Can İnal`ın destekleriyle Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine İlçedeki diğer okullardaki yemek ihtiyacını gideren firma ile görüşülmesi sonucunda öğrencilerin öğle yemeği ihtiyaçları giderildi. Okul Müdürü Erol`dan okulla ve öğrencilerin daha önceki beslenme durumları ile ilgili bilgi alan Kaymakam İnal, öğrencilerin yemeklerini kontrol ederek öğretmen ve öğrencilerle birlikte yemek yedi. Öğrenciler, kendilerine ucuz maliyetle yemek imkanı sağlayan Kaymakam ile diğer yetkililere teşekkür etti.

 

Açıklama Yaptı

Kaymakam İnal yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ``Sağlık Meslek Lisesinde öğrenciler kendi imkanlarıyla öğle yemeklerini gidermeye çalışıyorlardı. Öğrencilere sıcak yemek imkanı sağlanamadığı durumlarda okul kantinlerindeki tatlandırılmış, gazlı içecek ve gıdalara daha fazla yönelmektedirler.  Bu da öğrencilerin sağlıklı beslenmelerine engel teşkil etmektedir. Şimdi ise öğrenciler, haftanın beş günü okullarında düzenli olarak yemek ihtiyaçlarını gidermektedirler. Okula yapmış olduğumuz ziyarette öğrencilerin yemek konusundaki memnuniyetlerini de yakından görme imkanı bulduk`` dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu