Anahtar Kelimeler:

İlk Yarı Değerlendirmesi

İlk Yarı Değerlendirmesi

Kırıkkalespor sezonun ilk yarısını kapattı. Takımımız ilk yarıda 18 puanla 15. olabildi. 19. takımlı gurupta orta sıraların altında yer alabildik. Lider İnegöl ise ilk yarıyı 38 puanla kapattı…

 

Takımın Durumu

Kırıkkalespor’un da yer aldığı gurupta ilk yarı sona erdi. Son maçımızı kendi sahamızda Hacettepe ile oynadık ve yine farklı yenildik. Sahadan 5-1’lik bir yenilgi ile ayrıldık. Transfer yapamayan, maddi sıkıntılarla boğuşmaya devam eden ekibimiz, hem kendisini ve hem de taraftarlarını üzmeye son maçta da devam etti. Takımda sıkıntılar büyük.

 

Farklı Yenilgiler

İlk yarının analizine bakıldığında, takımın bunları yaşayacağı baştan belli gibiydi. İyi bir yönetim oluşturulamadı. Maddi sorunlar çözülemedi. Transfer yapılamadı. Sahada da bunlardan ötürü sıkıntılar yaşandığı görüldü. Takımımız şanlı tarihini utandıracak skorlarla yenildi. Örneğin Sadıklı Belediyesi’ne 7 farklı yenildik. Takımın tarihinde bu ilk oldu. İlk yarının son maçında da Hacettepe’ye 5-1 yenildik.

 

Yeterli Olmuyor

Teknik heyet elindeki malzemelerle ve topçularla ancak bu kadar yapabileceğini söylüyor. Yönetim ise kılını bilye kıpırdatmıyor. Başkan uğraşabildiği kadar uğraşıyor ancak o da bir yere kadar. Neticede takımın durumu ortada. Taraftarlar tepkili. Şehir başarı bekliyor ama olmuyor. Başarısızlık yüzünden sponsorluk anlaşmaları da yapılamıyor. Futbolcular ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlar ama bu da yetmiyor.

 

Takımların Durumu

İlk yarı sona ererken, guruptaki güçlü takımlar da kendini gösterdi. Liderlik için üçlü bir mücadele var. Lider İnegöl 38 puanla ilk sırada yer alıyor. İkinci sırada ise 37 puanlı Hacettepe var. Üçüncü sırada 34 puanla Bayrampaşa bu iki takımı takip ediyor. Biz ise 18 puanla 15. sıradayız. Gurupta 19 takım mücadele veriyor.

 

Ara Transfer Dönemi

Kırıkkalespor’un başarılı olabilmesi için transfer yapması, futbolcuları maddi açıdan desteklemesi gerekiyor. Güçlü bir ekiple ikinci yarıda iyi bir çıkış yapılması şart görünüyor. Ara transferde takıma takviye yapılıp yapılmayacağı merak konusu. Şimdi herkes bunun olup olmayacağını konuşuyor.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı