Anahtar Kelimeler:

KARMAŞ'ALI BİR DURUM!

KARMAŞ

Şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan Karmaş’a ait otobüsler ne trafik dinliyor, ne yaya güvenliğine dikkat ediyor ne de kurallara uyuyor…

 

TEHLİKELİ BİR DURUM

Sitemizde daha önce gündeme getirdiğimiz halde şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan Karmaş’a ait otobüsler trafik, yaya ve can güvenliği konusunda tehlikelere neden olmaya devam ediyor. Daha önce bazı vukuatlarını gündeme taşıdığımız firmanın otobüslerinden birisi önceki akşam Dispanser kavşağının olduğu yerde kırmızı ışık yanmasına rağmen, direkt olarak yola çıkarak hem araç, hem yaya ve hem de otobüs içindeki yolcuların canını tehlikeye attı.

 

CEZA YAZILMIYOR MU?

Kendisine kapalı olan yola bir anda çıkan otobüs, korkulu anlara neden oldu. Araç sürücülerinin bu konuda sık sık hata yaptıkları gözlenirken, vatandaşlardan da sıkça şikayetler geliyor. Bu durum haber de oluyor ancak kimse bir şey yapmıyor. Belediye adına taşımacılık yaptığı için firmaya ve şoförlerle otobüslere ceza yazılmadığı ileri sürülüyor. Vatandaşlar yaşanan durumlardan ötürü şikayetçiler. Bu konuda firmaya uyarı yapılması ve yaptırım uygulanması isteniyor.

 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı