Anahtar Kelimeler:

Meclise Gittiler

Meclise Gittiler

 Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Türkiye Büyük Millet Meclisinden bekledikleri düzenlemelerin yapılması için AKP Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’yi ziyarette bulundular.

Ziyaret Yapıldı

Karakelle’ye yapılan ziyarete Dernek Başkanı Rıfat Öcal, İkinci Başkan Yusuf Baran, Şehit Hüseyin Canavar’ın eşi, Şehit Şevket Kaygısız’ın eşi katıldılar. Dernek Başkanı Rıfat Öcal ziyaret sırasında yaptığı konuşmada dernek olarak taleplerini sık sık bölge Milletvekillerine, ve ilgili kurumlara ilettiklerini belirterek, “Size de sıkıntılarımızı iletme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyor ve yardımlarınızı bekliyoruz” dedi. 

Sorunlar Anlatı

Öcal konuşmalarının devamında “Yüce devletimizin varlığının devamı Şehitlik Mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerinin ve bu uğurda Gazilik Mertebesine ulaşan Kahraman Gazilerimizin Yüce Meclisimiz tarafından çözülmesi gereken sorunlarının kısa zamanda açıklığa kavuşmasını bekliyoruz” dedi.

Takipçisi Olacak

Şehitlere rahmet, ailelerine sabır, Gazilere de geçmiş olsun dileyen Karakelle aziz şehitlerimizin değerli ailelerini ve gazilerimizi misafir etme mutluluğunu bana verdiğiniz için ben sizlere teşekkür ettiğini dile getirerek. Şehit ailelerine ve gazilere sağlanan haklarda yeni düzenlemeler yapılacağını, meclis komisyonunda çalışmaların devam ettiğini, yakın zamanda Meclis gündeminde ele alınacağını, talepleri iletip takipçisi olacağının altını çizdi. Ak Parti  Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ile hatıra fotoğrafı çekinen dernek üyeleri Meclisten ayrıldılar.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu