Anahtar Kelimeler:

Kongre Startı Verildi

Kongre Startı Verildi

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bahşılı İlçe Kongresi yapıldı. Bu kongre Cumartesi günü oldu. Pazar günü de Karakeçili kongresi yapıldı. MHP, kongrelere başladı…

İlçe Kongreleri

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongreleri başladı. Cumartesi günü Bahşılı, Pazar günü de Karakeçili kongresi yapıldı. Bahşılı’daki kongrede, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Kırıkkale`deki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada ölen işçiler için Kur`anı Kerim okundu. Divan başkanlığını eski milletvekili Osman Durmuş, Denktaş`ı saygı ve rahmetle andığını, Atatürk gibi Kıbrıs`ın İstiklal mücadelesinde adını tarihe yazdırdığını söyledi.

Seçimler Oldu

Merkez ilçe başkanı Yavuz Kuzucu ve İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer`in konuşmalarının ardından da oy kullanma işlemine başlandı. Seçimlerin başlaması ile Osman Durmuş ve MHP il ve İlçe teşkilat yöneticileri de kahvehaneleri ziyaret ederek halk ile sohbet edip çay içtiler. MHP ilçe teşkilatı başkanlık oylamasında, tek aday olan eski MHP Bahşılı İlçe Başkanı Hüseyin Mercan, yeniden seçildi. Karakeçili kongresi de yapılırken, diğer ilçelerin kongrelerinin de sırasıyla yapılacağı vurgulandı. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu