Anahtar Kelimeler:

MÜYADER Ses Vermeye Başladı

MÜYADER Ses Vermeye Başladı

Kırıkkale Müzisyenler Derneği (MÜYADER) kayıtlı üyeleri televizyonlarda ses vermeye başladı. Kırşehir TV'de(KTV) Salı ve Cumartesi günleri yayınlanan "Bizim Sazımız Bizim sesimiz" adlı programını dernek üyeleri sunmaya başladı.

 PROGRAMA RENK KATIYORLAR

Salı ve Cumartesi günü saat 21 00-24 00 arası yayınlanan "Bizim Sazımız, Bizim Sesimiz" programına, bir birinden yetenekli genç ve gelecek vaat eden Müya-Der üyeleri konuk oluyor. Seslendirdikleri Türkülerle Seyredenlerin beğenisini toplayan üyeler, canlı telefon ve mesaj atanlarında isteklerine yer veriyorlar. Salı günü Alkan Saçal ve Murat Bayar, Cumartesi günleri Şükrü Özmen sunduğu programlar büyük ilgi görüyor. Kırıkkaleli peçeli köçek Erdal Geyikçi’de oyunlarıyla programa renk katıyor.

DERNEK ÜYELERİ SUNMAYA BAŞLADI

Müzisyenler Derneği başkanı Adnan Saçal, yaptığı açıklamada “ Vatan TV de yayınlanan "Canciğer Muhabbeti" programını sunan dernek üyeleri Neşet Abalıoğlu ve Kamil Abalıoğlu kardeşler ardından, Kırşehir’de karasal, internet üzerinden seyredilen Kırşehir TV’de Salı ve Cumartesi günleri yayınlanan "Bizim Sazımız Bizim sesimiz" adlı programı dernek üyeleri sunmaya başladı.” dedi. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

KTV Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akkuş Kırıkkale ile ortak kültürlere sahip olduklarını. Kırıkkale’de müzisyenler derneğinin kurulmasına sevindiğini söyledi. Akkuş,” Kırşehir TV olarak "Müya-Der Dernek başkanı Adnan Saçal’ın her zaman yanındayız. Kapımız Kırıkkaleli müzisyenlere sonuna kadar açıktır. Müya-Der kurulması gelecekte Muharrem Ertaş, Neşet Ertaş, Aşık Mahsuni, Aşık Gulabi, Aşık Veysel, Çekiç Ali,Hacı Taşan Gibi yeni yetenekler çıkmasına ve onların bıraktığı değerleri ileriye götürmesi açısında iyi olacağını düşünüyorum.”dedi. Yakında Kırşehir TV’nin uyduya geçeceğini de söyleyen Akkuş, Türkülerimizi izleyenlerimiz tüm dünyadan seyretme ve dinleme şansını da bulacağını belirtti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu