Anahtar Kelimeler:

Yolsuzluğun Boyutu Sanılandan Büyükmüş

Yolsuzluğun Boyutu Sanılandan Büyükmüş

Sağlık İl Müdürlüğündeki yolsuzluk iddiaları ile önceki gün gözaltına alınan ve soruları tamamlanan şüphelilerin bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor. Dün gün boyu emniyete çok sayıda kişi davet edilerek ifadelerine başvurulurken yolsuzluğun boyutu

 HABERİ İLK BİZ DUYURDUK

Olayla ilgili dünde önemli gelişmeler oldu. Sağlık İl Müdürlüğünde yaklaşık 4 aydan bu yana bakanlık müfettişlerince yürütülen inceleme sonucunda başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu dünde devam etti. Bu arada olayla ilgili çok sayıda kişinin de ifadesine başvuruldu. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesindeki sorguları tamamlanan şüphelilerin bugün adliyeye sevk edilmeleri beklenirken söz konusu yolsuzluğun boyutunun söylenenden çok daha fazla olduğu iddia edildi. Bu arada dünkü sorgulama ve ifadelerin ardından gözaltı sayısının da arttığı öne sürüldü. Bugün adliyeye sevk edileceklerin sayısının 17 ile sınırlı olmadığı kaydedildi.

ÇOK CİDDİ İDDİALAR VAR
İlk etapta 17 kişinin gözaltına alınması ile başlanan soruşturmada yolsuzluğun boyutunun sanılandan çok büyük olduğu ortaya çıktı. Yolsuzlukla ilgili olarak 3-4 milyon lira gibi bir rakamdan söz edilirken soruşturmanın sonucu merak ediliyor. Sağlık İl Müdürlüğünden eski bir müdür yardımcısı, mutemet ve bazı personellerin de aralarında bulunduğu şüphelilerle birlikte esnaf, iş adamı ve değişik mesleklerden çok sayıda kişinin de bu olayla ilgili oldukları iddia ediliyor. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu