Anahtar Kelimeler:

Sömestrde Tatil Yapmıyorlar

Sömestrde Tatil Yapmıyorlar

Kırıkkale Eğitimciler Derneği üyeleri (KEDER), sömestrde de, öğrencileri geleceğe hazırlamak için çalışıyorlar.

 ÖĞRENCİLEREİSINAVLARA HAZIRLIYORLAR

Sömestrde memleketlerine gitmek yerine Kırıkkale’de kalan öğretmenler, ilköğretim ve lise öğrencilerini sınavlara hazırlıyor.

KEDER Başkanı Hadi Yalman’ın başkanlığında bir araya gelen öğretmenlerden Serdar Yaşar, Namık Temel, İsmail Emre ve Hasan Sakar, öğrencilerin eğitimin, tatilden daha önemli olduğunu ifade etti.

ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKIYORUZ

Dernek üyeleriyle sözleşip tatil yerine öğrencileri sınava hazırlamayı kararlaştırdıklarını açıklayan KEDER Başkanı Hadi Yalman, 4 gün sürecek eğitim sonunda, öğrencilere bir adım daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Programa sadece şehir merkezinden değil, ilçelerden ve beldelerden de öğrencilerin katıldığını açıklayan Yalman, KEDER olarak öğrencilere sahip çıkmayı hedeflediklerini belirterek, “Programda öğrencilere deneme sınavları ve çözümlerini gösteriyoruz.

Akşama kadar devam eden programda kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Ayrıca masa tenisi, langırt ve güreş yarışmaları yapıyoruz.” dedi.

SOSYAL PROGRAMLARA AĞIRLIK VERDİK

Öğrencilerin sabah, öğle ve akşam yemeklerini ücretsiz karşıladıklarını diyen Yalman, “Eğitimin yanında sosyal programlara da ağırlık verdik. Öğrencilerin motivasyonlarını attırmak için Eğitimci Yazar Ekrem Acar ile Erdinç Güllü’yü programımıza misafir ettik.” diye konuştu.

Programı düzenleyen öğretmenlere teşekkür eden öğrenciler, öğretmenlerin fedakarca davrandıklarını belirterek, bu gibi programların devamını beklediklerini söylediler.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu