Anahtar Kelimeler:

Emniyet Ve Basın Bir Arada

Emniyet Ve Basın Bir Arada

 Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, basının kamuoyunu aydınlatılmasında önemine değinildi.

TANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü kentte faaliyet gösteren ulusal, bölgesel ve yerel basın mensupları öğle yemeğinde bir araya getirdi.

Güvenlik Şube Müdürü Mustafa Pusat’ın organize ettiği tanışma ve kaynaşma yemeğine İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Göreve yaklaşık 3 ay önce başladığını belirten Güvenlik Şube Müdürü Mustafa Pusat, güvenlik şube olarak aynı sahada çalışan basın mensupları ile bir arada olmak istediğini bu vesileyle de tanışma ve kaynaşma yemeğini düzenlediğini söyledi.

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Yemeğe katılan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da kentte göreve başladığı süre içerisinde basın mensupları ile son derece uyumlu çalıştığını ifade etti. Kartal, “Emniyet olarak, basın mensuplarıyla hep karşılıklı hoşgörü içerisinde çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Basın kamuoyunu aydınlatma önemli bir görev arz ediyor. Bu anlamda çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Emniyet olarak hizmetlerin halka verimli hale getirilmesi için çalışmalar yaptık. Suç oranlarındaki düşüşle de bunları halktan olumlu tepkiler olarak görüyoruz” dedi

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli