Anahtar Kelimeler:

Bahtiyar Polat Türk Metal'e Aday

Bahtiyar Polat Türk Metal

 Türk – Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi’nin 2. Olağan Kongresi Nisan ayı içerisinde yapılacaktır.

Türk – Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlığına adaylığını açıklayan Bahtiyar Polat, MKE işçi camiasının hak ettiği değeri bulacağını söyledi.

MKE İŞÇİSİ HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULACAK

Bahtiyar Polat, Türk – İşçi harekatının öncüsü Türk – Metal Sendikası’nın genç ve dinamik Genel Başkanı Pevrül Kavlak’ın vizyonuna uygun, işçi camiasının arzu ve emelleri doğrultusunda çalışan, kendi tabanıyla bütünleşmiş bir yönetim sergilemek maksadıyla aday olduğunu belirtti.

Polat, “Türk – Metal Sendikası’nın Genel Başkanlığı ve Türk – İş Genel Sekreterliği görevlerini üstlenerek sosyal sendikacılık algısıyla Dünya’da var olan bütün işçi harekâtlarına ilham kaynağı olmuş, duruşu ve vizyonuyla her kesime örnek olan genel başkanımızın önderliğinde; MKE kurumunda kronikleşmiş sorunları çözmeye ve MKE işçi camiasının hak ettiği değerini buldurmak amacındayım. Şube yönetimimizin bugüne kadar yaptığı hizmetlere teşekkür ederim” diye konuştu.

ARKADAŞLARIMIZIN HEP YANINDA OLDUK

Bugüne kadar yönetici arkadaşlarının hep yanında olduğunu dile getiren Polat, “Bir şube yönetiminin, çok daha fazlasını başarabileceğini göstermek niyetindeyim.

Herkesi kucaklayan sorunlardan korkmadan ve çekinmeden üzerine giden, çözüm noktasında taraf olan, çözümsüzlüğü çözüm olarak görmeyen; MKE işçisinin çok daha fazlasını hak ettiğini bilen, emeğin saygınlığının korunması gerektiğine inanan bir anlayışa sahibim.

MKE işçisi gerek işveren düzeyinde, gerekse Kırıkkale kamuoyundan hak ettiği değeri ve saygıyı kazanmak zorundadır.

Bunu sağlamak bu yönetime talip olanların, yani bizlerin görevidir. Çağdaş normlarda çalışan, üreten ve hak ettiği saygıyı yakalamış bir MKE geleceği dileğiyle hepinize saygılarımı sunar, aday olan bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu